![]() |
|
Родителски грешки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:21 |
|
|
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
![]() |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
на моите родители, уште не сум им простил, што не ме запишале на спорт....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
а најмногу што ме ‘нервира‘ на некој начин, е што моите никогаш нема да признаат дека згрешиле, тој знак на слабост и на проголтување на сопствената гордост нема да дочекам да го видам
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
да, тоа дека на нивна возраст тешко се влијае во поглед на промена на став и воспитни навики и мене ми станува јасно...
но приметувам дека нивниот метод сакаат да го применат и на нашите партнери, во смисла девојката на брат ми МОРА да го задоволува критериумот на мајка ми и мајка ми уште од сега знае како ке и се викаат внуците (нормално ако е женско ке се викало по нејзе ако е машко по татко ми) ![]() затоа пробувам да им променам некој концепт дека денес времето е поразлично од тоа нивното кај што свекрвата била ЗАКОН и главниот збор го имале старите а не младите, ама за сега ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Не им замерувам за ништо на моите. Далеку се од совршени, но сепак премногу ми дале и сум презадоволен со тоа.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
uf,prosta rabota koga bi imala snaa moze da mi bide gostinka,drugarka koga saka ama da i bidam svekrviste nikogas..... |
|
![]() |
|
епа токму така, ние барем мислам декаи ти black-eyes спаѓаме во младата генерација, и такви хиерарсхиски позиции како свекрва и снаа, да се знае кој е газда или ко бил маж/петел во куќа за нас се смешни.
но во времето на моите (иако турското ропство било одамна укинато ![]() се сеќавам дека мајка ми едвај чекаше баба ми да почине (ова е гадно но вистинито) додека баба ми(свекрва од пеколот според мајка ми) беше жива мајка ми немаше живот од неа ![]() Изменето од ACELERA - 07.Мај.2007 во 00:17 |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
sekoj gresi,pa i roditel...samo sto najgolema greska ,po mene,pravi koga zapostavuva dete...po trka na karijera,zaborava deka uz pat i dete stvorilo
![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:22 |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
koja ulica?
![]() definitivno,po moe...treba da se vodi smetka za deteto...a ne da se preoptereti,pa doma koga ke dojde da ne moze dva zbora so domasnite da smeni...taka se otuguva dete
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:22 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |