![]() |
|
Колку долго се памети првата љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normalno e da se pameti zatoa sto e prva bez razlika dali budi ubavi ili losi spomeni
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ax da prasanjeto bese: kolku dolgo?
![]() ![]() (osven ako ne e amnezija vo prasanje
![]() |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
ili alzheimer
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
првата љубов се памети додека да ја сретнам втората
![]() |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
може се памти , онака ко прво искуство, али живот иде даље, а од спомени не се живее
![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Se duri ne ja sretnes slednata ljubov (pod uslov da znaes sto baras)
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
првата љубов се памети цел шивот секогаш ке се потсетиш на тие моменти тие спомени...можеби ке посакаш да ги вратиш можеби и не ама првата љубов не се заборава
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
у ствари, јас не ја памтам својата прва љубов... дали е тоа првата девојка ..... па нејзе воопшто не ја ни сакав... |
|
You are fired!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mojata prva ljubov ke mi bide taa so koja ke se ozenam i ke me zakopa, se drugo ne se racuna
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Abe sekogas se pamti ljubovta,ama onaa vistinskata,za nekogo prva za nekogo vtora ili treta,ama mora barem ednas u mladosta,pubertetot da se ima edna silna ljubov...sto se uste ja pametime!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ne be prvata devojka...prvata so mnogu si ja sakal...sto si bil zatreskan u nea ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Сигурен сум дека нема да ја заборавам никогаш . . . Штом не сум ја заборавил до сега ни од сега нема . . . |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
OBIDISE ![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Prvata ljubov se pameti zasekogas - sepak e prva, prvi custva, prva vozbuda prvi peperutki niz teloto
![]() A mojata prva ljubov sinoka se ozeni i mu posakuvam se najubavo i golema sreka vo zivotot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |