![]() |
|
Сеат Леон 1.4 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a moze pojke informacii za mazdata pls
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Bronhi i dvete se prekrasni. Jas bi igrala Seat Leon zasto sum uzasno zaljubena vo taa kola. NO spored mene Mazdata ima prednost vo edna rabota. Leonot e potvrd za voznja...mene me potsetuva na Sparkot vo voznjata....razmisli. Za izgled i dvete se prekrasni...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Bronhi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Форумџии малку помош. Го продадов Рејсерот и сега барам да купам нова кола. Не нова од салон, туку повторно стара, ама 3-4 години стара. Ми нудат Сеат Леон 1.4, 2006, со 24000 (човекот го знам колата е чувана под стаклено ѕвоно), а втората е Мазда 3, 1.4, 2006 со 4300 (не го познавам човекот :) ).
Цената на двете е 9300 евра. Лично ми фаќа око Маздата бидејќи е Мазда иако како да и виси гепекот, и Леонот е убав, но е копија на Голф 5. Некој совет, предлог, мислење, споредба на овие две возила. П.С. Во игра влегува и Сузуки Игнис 1.3 дизел (мултиџет фиатов мотор) 2005 со 14000км. Би сакал до Нова година да имам една од овие три. Малку тежок избор... |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |