![]() |
|
Каква или каков |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e da, somnitelna mi e vo posledno vreme, ke mora da ja fatam na delo i da ja pretresam
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Многу добро е сонцето мое, ама понекогаш ја претерува со грижите (на сомнеж)...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mrazam AMA
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Абе сеа баш би и рекол ’’ Зајакот му вели на магарето види си ги ушите’’ работава...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
e sea ke zakutam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mnogu ljubomoren
![]() |
|
![]() |
|
воопшто не е љубоморна, а тоа ме прае премногу среќен и ми дава повод да ја варам....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
c c c omar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Нема лабаво... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
togas teraj napred koa niso neznaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jbg ima glupaci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
kakov mu e karakterot?
kako minsko pole ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......буре барут......со долг фитил
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |