![]() |
|
Дали времето влијае на вашата состојба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Влијае ДА!Ако е сончево имам и елан и волја за се,ако е облачно и тмурно и јас сум таква,ама ставам една вештачка
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
NE, I DA VRNE I DA VEE
I BURA DA KOSI.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
на мене влијаат облаците
секогаш кога брзо се движат можам бескрајно да зјапам во небото.......... Тогаш за секоја мисла ќе си пронајдам слика,таму горе ![]() И убаво ми е се опуштам |
|
![]() |
|
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Многу ми е мука коа е надвор сончево (оноа првото сонце пролетно) а ја треба да седам дома да бубам!
![]() ...и коа врне ми е мука ако не ми е дечко ми до мене! :) Недај боже да грми!!! ![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Мислам дека влијае, можеби не толку многу, но сепак ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
posebno na polna mesecina
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
pa..........cat pat
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
vremeto - ne
lugjeto - da |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nasata sostojba vliae vrz vremeto,
taka da toa ni se vrakka vo druga forma |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako mi vlaga voda u konduri
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ехеее,,,,ова облачното...ехееее
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mnogu mi vlijae..eve na primer sea kako e oblacno ke puknam!!
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
nesto slicno bi bilo i kaj mene , no priznavam koga ke vidam sonce i sino nebo se smeeskam i sve mi odi od raka.. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....ako dozvolam vremeto da vlijae na menentreba da sum 216 dena godisno nenasmeana..
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |