![]() |
|
ИЗБОРИ 2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 18> |
Автор | |||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
a sega i nekolku prasanja do tebe -Dali si TI MAKEDONEC? - Ako cuvstvuvas deka si , Dali sakas da bides Gorno ili Novo Makedonec? - Dali sakas da ne postoi tvojata nacija i narod kako nekoj sto ne saka da postoi? - Dali sakas da im go lizes gazot na Grcite cel zivot i oni da ti nalagaat kako ke se vikas? - Dali sakas tvojot komsija da dojde i da te prekrsti i zgora na toa da ti kazuva sto ke rucas denes? - Dali nekogas si prisuvstvuval na sportski natprevar koga igra Makedonija,ako ne si go pocuvstvuval toa mene moze samo da mi bide zal za tebe,tie luge gi branat boite n a REPUBLIKA MAKEDONIJA,a ne na NOva ili Gorna. -Dali znaes za koja zemja ginea nasite vojnici? ZA MAKEDONIJA. a ti ke se setas niz svetot so pasos i ke bides se samo Makedonec ne. |
|||
![]() |
|||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
||
Иако овде некои прашања не заслужуваат одговор..срцуш...за тебе ќе направам изузеток....со одговор: = 4 X ДА. = QUATRO ![]() Изменето од novace - 19.Април.2008 во 17:32 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
![]() |
|||
kire aleksov ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
kataklizma vrhovizma=2008
|
|||
![]() |
|||
kire aleksov ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
стварно го жалам овој бичиклиски.човекот претходноим ги пракаше пораките на членови на сдсм бидејќи не знае да ракува со мобилни телефони, асега со прес конференциите ја зајзкнува позицијата на сдсм.не е тој крив крива е фамилијата што му дава погрешни информации
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Neblagodarno e da se pretpostavuva. A, i zoshto bi pretpostavuvale koga se odnapred se znae.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
||
OD MOIRA:Nemoj da si zemas za pravo mene da me involviras vo vasi prepiski. I bez navredi. Изменето од moira - 19.Април.2008 во 16:11 |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
![]() |
|||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
||
Одговори ..ако имаш нешто барем да одговориш..?
А за себе ..си земаш право на други да поставуваш прашања..а на тебе да ти постават исти такви прашања не го даваш тоа право...
Сите сдсм-оци..еден ден ќе морате да застанете пред Судот на Народот..за да одговарате за децениските заблуди кои му ги наметнавте во оваа Македонија..искрадена ...обесправена и понижена...осуромашена
И ..конечно не се криј зад модераторот(ката)..
Таа има уста и раце..ако треба нешто овде да ни каже ..се надевам оти и нема некаква потреба од порпароли..особено не вакви ?
![]() Изменето од moira - 19.Април.2008 во 16:12 |
|||
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Добро во право си, а сега на Грујо кај му е свртен погледот и од каде добива буквално се..? И ако комунистите биле марионети на Белград, овие денешниве на власт не се комунисти, а се марионети на САД... Тоа не ти смета а? ![]() |
|||
![]() |
|||
JASEN ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
||
Сите на избори ида си избереме тоа што ни треба.
|
|||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
nedopirliviot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
||
Ovoj pat izberetego najdobroto.
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
||
da samo koga ke prestanes da mi brises odgovori koi se strogo nasoceni kon nekoj sto celo vreme e spremen za raspravija i merenje na nesto sto go nemaat |
|||
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Изменето од moira - 19.Април.2008 во 21:17 |
|||
|||
![]() |
|||
||
...jas ne su involvrian vo nitu edna izborna kampanja, ne znam kolku pati da ti kazam...zalam sto moira i ova ke go izbrise, a tvoeto vregjanje ke ostane...so sto diskusijava ke se vodi bez nikakava logika...zalam sto nema nikakva demokratija na forumov...ima samo vregjanje i gluposti.
1.Дај бре човечуљак ...олабави малку..дај си и мир на душичката (секако ако сеуште ја имаш нели?) 2.Не навредувај со погрдни зборови никого овде..оти сите сме присатни само на еден обичен форум..а не и на „седница„ од твојата партија...
3.Моите „навреди„ се само гола вистина пола век криена..која ја сипам секому во лице..
пс
Што тоа го прави госпоѓицата Мојра..секако е само нејзин удел во работата за воведување на ред на Форумов..а барање на демоНкратија од припадник на демоНкратски определен дел од гласачкото ни тело е најмалку смешно..оти барев овде е толеранцијата до тоа ниво ...та дури и уличарските изрази твои сеуште се присутни а се подцртани од мене...
ппс
Топло препорачувам средство за смирување , шоља чај и ооооодмор..
Доооооооста беше веќе вааааааашето.
![]() Изменето од moira - 19.Април.2008 во 21:23 |
|||
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Javna opomena do PAVLIN da prestane so navredi kon drugi clenovi, vulgarnosti i involviranje na moderator vo negovite prepiski so drugi clenovi!!!
Pozdrav |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |