IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРИ 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРИ 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 18>
Автор
Порака
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:48
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by novace novace напиша:

Јас сум слободномислечки учесник овде а не и сдсм-ОФЦА на ваш партиски состанок стасана , со однапред зададена задача која треба да ја „разбере„ и изврши...

голема%20насмевка
srcus..сршено%20срце..ajde nemam namera da se ubeduvam so tebe....nekolku prasanja novace:-Dali si ti makedonec?-Dali imash pasos?- Dali si izlegol od granicite na makedonija?- Dali znaes deka postojat i drugi drzavi vo svetot?големо%20гушкање

a sega i nekolku prasanja do tebe
-Dali si TI MAKEDONEC?
- Ako cuvstvuvas deka si , Dali sakas da bides Gorno ili Novo Makedonec?
- Dali sakas da ne postoi tvojata nacija i narod kako nekoj sto ne saka da postoi?
- Dali sakas da im go lizes gazot na Grcite cel zivot i oni da ti nalagaat kako ke se vikas?
- Dali sakas tvojot komsija da dojde i da te prekrsti i zgora na toa da ti kazuva sto ke rucas denes?
- Dali nekogas si prisuvstvuval na sportski natprevar koga igra Makedonija,ako ne si go pocuvstvuval toa mene moze samo da mi bide zal za tebe,tie luge gi branat boite n a REPUBLIKA MAKEDONIJA,a ne na NOva ili Gorna.
-Dali znaes za koja zemja ginea nasite vojnici? ZA MAKEDONIJA.
a ti ke se setas niz svetot so pasos i ke bides se samo Makedonec ne.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 21:12

Јас сум слободномислечки учесник овде а не и сдсм-ОФЦА на ваш партиски состанок стасана , со однапред зададена задача која треба да ја „разбере„ и изврши...

голема%20насмевка
srcus..сршено%20срце..ajde nemam namera da se ubeduvam so tebe....nekolku prasanja novace:-Dali si ti makedonec?-Dali imash pasos?- Dali si izlegol od granicite na makedonija?- Dali znaes deka postojat i drugi drzavi vo svetot?големо%20гушкање

Иако овде некои прашања не заслужуваат одговор..срцуш...за тебе ќе направам изузеток....со одговор:

= 4 X ДА.   = QUATRO

голема%20насмевка

Изменето од novace - 19.Април.2008 во 17:32
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
kire aleksov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire aleksov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 21:39
kataklizma vrhovizma=2008
Кон врв
kire aleksov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire aleksov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 21:48
стварно го жалам овој бичиклиски.човекот претходноим ги пракаше пораките на членови на сдсм бидејќи не знае да ракува со мобилни телефони, асега со прес конференциите ја зајзкнува позицијата на сдсм.не е тој крив крива е фамилијата што му дава погрешни информации
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 10:44
Neblagodarno e da se pretpostavuva. A, i zoshto bi pretpostavuvale koga se odnapred se znae.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 14:08

Originally posted by Luna83 Luna83 напиша:

-Dali si TI MAKEDONEC?
- Dali sakas da ne postoi tvojata nacija i narod kako nekoj sto ne saka da postoi?
- Dali sakas da im go lizes gazot na Grcite cel zivot i oni da ti nalagaat kako ke se vikas?
- Dali sakas tvojot komsija da dojde i da te prekrsti i zgora na toa da ti kazuva sto ke rucas denes?
- Dali nekogas si prisuvstvuval na sportski natprevar koga igra Makedonija,ako ne si go pocuvstvuval toa mene moze samo da mi bide zal za tebe,tie luge gi branat boite n a REPUBLIKA MAKEDONIJA,a ne na NOva ili Gorna.
...a jas nema da ti odgovoram na nitu edno od pogore postavenite prasanja, zatoa sto nemas kredibilitet ti da me prasuvas

OD MOIRA:Nemoj da si zemas za pravo mene da me involviras vo vasi prepiski. I bez navredi.

Изменето од moira - 19.Април.2008 во 16:11
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 15:08

a sega i nekolku prasanja do tebe -Dali si TI MAKEDONEC? - Ako cuvstvuvas deka si , Dali sakas da bides Gorno ili Novo Makedonec? - Dali sakas da ne postoi tvojata nacija i narod kako nekoj sto ne saka da postoi? - Dali sakas da im go lizes gazot na Grcite cel zivot i oni da ti nalagaat kako ke se vikas? - Dali sakas tvojot komsija da dojde i da te prekrsti i zgora na toa da ti kazuva sto ke rucas denes? - Dali nekogas si prisuvstvuval na sportski natprevar koga igra Makedonija,ako ne si go pocuvstvuval toa mene moze samo da mi bide zal za tebe,tie luge gi branat boite n a REPUBLIKA MAKEDONIJA,a ne na NOva ili Gorna. -Dali znaes za koja zemja ginea nasite vojnici? ZA MAKEDONIJA. a ti ke se setas niz svetot so pasos i ke bides se samo Makedonec ne.
...a jas nema da ti odgovoram na nitu edno od pogore postavenite prasanja, zatoa sto nemas kredibilitet ti da me prasuvas

Одговори ..ако имаш нешто барем да одговориш..?

А за себе ..си земаш право на  други да поставуваш прашања..а на тебе да ти постават исти такви прашања не го даваш тоа право...

Сите сдсм-оци..еден ден ќе морате да застанете пред Судот на Народот..за да одговарате за децениските заблуди кои му ги наметнавте во оваа Македонија..искрадена ...обесправена и понижена...осуромашена

И ..конечно не се криј зад модераторот(ката)..

Таа има уста и раце..ако треба нешто овде да ни каже ..се надевам оти и нема некаква  потреба од порпароли..особено не  вакви ?

голема%20насмевка

Изменето од moira - 19.Април.2008 во 16:12
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 15:45

Па комунистите беа и си останаа туѓи марионети (читај слуги и извршители) ..секојпат и сега погледот им беше свртен кон Белград..одкаде и добиваа буквално се ..за да опстојуваат повеќе од 5 децении овде..
Грујо им е изгледа од Бога пратен...како „погребник„...

Амин боже..

голема%20насмевка

Добро во право си, а сега на Грујо кај му е свртен погледот и од каде добива буквално се..? И ако комунистите биле марионети на Белград, овие денешниве на власт не се комунисти, а се марионети на САД... Тоа не ти смета а?   
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 16:29
Сите на избори ида си избереме тоа што ни треба.
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 16:40
Ovoj pat izberetego najdobroto.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 17:18

-Dali si TI MAKEDONEC?

OD MOIRA:Nemoj da si zemas za pravo mene da me involviras vo vasi prepiski. I bez navredi.

da samo koga ke prestanes da mi brises odgovori koi se strogo nasoceni kon nekoj sto celo vreme e spremen za raspravija i merenje na nesto sto go nemaat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 17:22

a sega i nekolku prasanja do tebe -Dali si TI MAKEDONEC? - Ako cuvstvuvas deka si , Dali sakas da bides Gorno ili Novo Makedonec? - Dali sakas da ne postoi tvojata nacija i narod kako nekoj sto ne saka da postoi? - Dali sakas da im go lizes gazot na Grcite cel zivot i oni da ti nalagaat kako ke se vikas? - Dali sakas tvojot komsija da dojde i da te prekrsti i zgora na toa da ti kazuva sto ke rucas denes? - Dali nekogas si prisuvstvuval na sportski natprevar koga igra Makedonija,ako ne si go pocuvstvuval toa mene moze samo da mi bide zal za tebe,tie luge gi branat boite n a REPUBLIKA MAKEDONIJA,a ne na NOva ili Gorna. -Dali znaes za koja zemja ginea nasite vojnici? ZA MAKEDONIJA. a ti ke se setas niz svetot so pasos i ke bides se samo Makedonec ne.

Одговори ..ако имаш нешто барем да одговориш..?

А за себе ..си земаш право на  други да поставуваш прашања..а на тебе да ти постават исти такви прашања не го даваш тоа право...

Сите сдсм-оци..еден ден ќе морате да застанете пред Судот на Народот..за да одговарате за децениските заблуди кои му ги наметнавте во оваа Македонија..искрадена ...обесправена и понижена...осуромашена

И ..конечно не се криј зад модераторот(ката)..

Таа има уста и раце..ако треба нешто овде да ни каже ..се надевам оти и нема некаква  потреба од порпароли..особено не  вакви ?

голема%20насмевка
...jas ne su involvrian vo nitu edna izborna kampanja, ne znam kolku pati da ti kazam...zalam sto moira i ova ke go izbrise, a tvoeto vregjanje ke ostane...so sto diskusijava ke se vodi bez nikakava logika...zalam sto nema nikakva demokratija na forumov...ima samo vregjanje i gluposti

Изменето од moira - 19.Април.2008 во 21:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 17:49
...jas ne su involvrian vo nitu edna izborna kampanja, ne znam kolku pati da ti kazam...zalam sto moira i ova ke go izbrise, a tvoeto vregjanje ke ostane...so sto diskusijava ke se vodi bez nikakava logika...zalam sto nema nikakva demokratija na forumov...ima samo vregjanje i gluposti.

1.Дај бре човечуљак ...олабави малку..дај си и мир на душичката (секако ако сеуште ја имаш нели?) 2.Не навредувај со погрдни зборови никого овде..оти сите сме присатни само на еден обичен форум..а не и на „седница„ од твојата партија...

3.Моите „навреди„ се само гола вистина пола век криена..која ја сипам секому во лице..

пс

Што тоа го прави госпоѓицата Мојра..секако е само нејзин удел во работата за воведување на ред на Форумов..а барање на демоНкратија од припадник на демоНкратски определен дел од гласачкото ни тело е најмалку смешно..оти барев овде е толеранцијата до тоа ниво ...та дури и уличарските изрази твои сеуште се присутни а се подцртани од мене...

ппс

Топло препорачувам средство за смирување , шоља чај и ооооодмор..

Доооооооста беше веќе вааааааашето.

голема%20насмевка

Изменето од moira - 19.Април.2008 во 21:23
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 21:26
Javna opomena do PAVLIN da prestane so navredi kon drugi clenovi, vulgarnosti i involviranje na moderator vo negovite prepiski so drugi clenovi!!!

Pozdrav
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.