![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
само магарињата се инатат но веројатно ти си запознаен од лично искуство
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Зависи со кого праам муабет. Ако се погоди некој кретен што појма нема од животот и ако знам дека за тоа што се ИНАЕТИМЕ јас сум во право, е богами спремна сум да ја терам до крај. Само за тоа треба и да сум посебно инаетчиски расположена. Некогаш немам нерви....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
inaetenje ... nesoglaseni stavovi .... koi nikogas nema ni da bidat ... od prosta pricina ..... ne bi se inaetele dokolku stavovite i mislenjata bi bile isti ... daklem , badijala raspravii ......
|
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
da ali nervno ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ima i takvi koi mozat i vreca sol da izedat od inaet .... a ima i takvi koi mozat kaj muva da predivikaat nerven slom .......
|
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
e da, zatoa rekle lugeto stari
"ne frlaj kamen u govno moz da te isprska" ![]() |
|
![]() |
|
sakas nesto mene da mi kazes ili ?????
|
|
![]() |
|
ne, ako sakav vaka ke beshe so quote, sakasv da kazam deka nikad i choek nemoze da znae na kakov majstor naletue, zatoa vikam opshto deka i ne treba da se inati nekoj ili pak da se rchka so nekogo, toa beshe objasnenieto ili pak ako nekoj te zakacha ili tera inat ne se vraka so isto zasho neli frlash kamen u govno i govnoto te prska-automatski se izgovnaruesh i ti ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не се инатам единствено ако имам желба за нешто одам до крај...........ова не е инат
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ooodaaaaa.........
i cesto
i za se' i seshto
(ama ne priznavam
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...do pred 15 minuti se inaetev so mobilniot...reshiv da ne se javuvam, da odmaram...ama me zezna...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...jas si mislam deka ne vodam inat...ama drugite ne mislat taka...sekoj vtor zbor im e...boze shto si inaetcika....
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
najmnogu se inatam koga ke se najdam so nekoj
sto e ist kako mene |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Koga cvrsto stojam zad svoeto mislenje, so argumenti koi ne mozat da mi gi pobijat, oti prethodno sum gi ispitala i utvrdila po site mozni kriteriumi kako vazecki, togas drugite, na koi ne im odgovara takvata situacija, mislat deka se inaetam.
![]() Ma, ne, bre, ne se inaetam! Samo sum vo pravo!!! ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |