![]() |
|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе нарачам да насликаат портрет од мене,па во тестаментот ќе побарам истиот да се пренесува од генерација на генерација
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dovolno mi e vecno da ziveam samo za nekolku licnosti.(e sega i tuka nema vecnost,tuku dur se zivi
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
obicno site ostavaat trag makar i samo kaj edna licnost...a kako do vecen zivot...hm zaebano e...ili ke napravis neso dobro ili nekoa belja...hitler napravi belja a majka tereza bese ok.praj smetki sea ti.koj ke zivee podolgo? |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga bi bil vampir bi i podaril vecen zivot samo na Pamela
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne sakam vecen zivot,samo toj sto go imam,kolku i da trae,da ne zalam deka pogresno sum go iskoristila,tuku da gi ostvaram svoite potencijali kolku povekje mozam i da naucam sto povekje za svetot vo koj ziveam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Kako...pa so eliksirot na zivotot,se napies nekolku goltki i ete ti...ako toa ne vi uspee sekogas imata nesto poskapa rezervna varijanta..injekcii BOTOX na sekoi 6 meseci..nekolku plasticni operacii..podiganje na gradite,optegnuvanje na kozata na liceto..brisenje na podocnjacite,presaduvanje na kosa...i uste par zahvati...dobro sega moze nema vecno da ziveete..ali sigurno ke umrete pomladi od vasite prijateli
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ke ostanam uste dolgo pameten...koga ke mi se moca na grobot : - Gomnar eden sebicen, sto mi ostavi !
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ќе живееме низ нашите деца,а тие низ нивните...тоа никогаш нема да исчезне.
|
|
![]() |
|
So nezenenje...on ke si ostane vecno bekarce
|
|
![]() |
|
Дудуловски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
До вечен живот = со реинкарнација
|
|
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,....se sluchuva,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
so cisto dobro srce i zdrav razum
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
darkangel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
како и да е мислам дека не сум сфатена...а за извичникот после изветреа укажува на фактот дека не ви се допаднало моето мислење...што всушност и ми е сеедно бидејќи неможеме сите да си се допаѓаме едни на други
поздрав |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |