IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Карнегиева комисија 1914 и Букурешт 1913
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Карнегиева комисија 1914 и Букурешт 1913

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 28>
Автор
Порака Обратен редослед
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 15:38
Originally posted by bgmk bgmk напиша:

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Ne vikam deka e bugarska propaganda ,tuku deka anketata e nevalidna, edno zatoa sto moze sekoj da glasa, drugo znaes li koj go cita utrinski i treto prasanjeto e premnogu opsto.
Promena na ime e premnogu sirok poim za da se postavi kako edno prasanje.
Zatoa mislam deka ovaa anketa e smesna isto kao i onoj sto ja postavil tamu.

На това "zatoa sto moze sekoj da glasa" му се вика демокрация, не знам дали вие гражданите на РМ знаете какво е демокрация. А за утрински мога да кажа, че е най анти-българския вестник. Прочети някоя статия на Виктор Йовановски, за да разбереш за какво става дума. Тоя човек пише само статии за България и то само анти-български. Как веднъж не намери нещо добро да каже.

Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=sjhUf-vrfvY

Nemoj samo vie da zboruvate za demokratija, graganski prava, gordost i kradenje na istorija te molam zosto ke se zgazam od smeenje.

A za utrinski ne mislev deka e probugarski vesnik tuku sakav da nasocam kon Makedoncite koi go citale i koi glasale.
Ako gi citas porakite sto gi pisat vo utrinski ke ti stane jasno kakva struktura na citaci ima.

A ova e uste eden dokaz deka ne e validno nesto koe ne go cita sekoj.

Toa si nema vrska so demokrtija.
Кон врв
Boho Oho Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boho Oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 15:25
На бе, там на форумот му беха намерили и снимката и др. информации.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 14:50
Originally posted by Boho Oho Boho Oho напиша:

Все пак Виктор Цветаноски. Повече инфо за него можеш да получиш от:
http://www.vmro.bg/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2806&postdays=0&postorder=asc&start=0

Леле аман веќе од ВМРО БНД членови...
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boho Oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 14:17
Все пак Виктор Цветаноски. Повече инфо за него можеш да получиш от:
http://www.vmro.bg/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2806&postdays=0&postorder=asc&start=0
Кон врв
bgmk Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 10.Април.2008
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bgmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 11:49

Ne vikam deka e bugarska propaganda ,tuku deka anketata e nevalidna, edno zatoa sto moze sekoj da glasa, drugo znaes li koj go cita utrinski i treto prasanjeto e premnogu opsto.

На това "zatoa sto moze sekoj da glasa" му се вика демокрация, не знам дали вие гражданите на РМ знаете какво е демокрация. А за утрински мога да кажа, че е най анти-българския вестник. Прочети някоя статия на Виктор Йовановски, за да разбереш за какво става дума. Тоя човек пише само статии за България и то само анти-български. Как веднъж не намери нещо добро да каже.

Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=sjhUf-vrfvY
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 10:35
Originally posted by Boho Oho Boho Oho напиша:

На началната страница е под "Најди! во Утрински" и над "ЕДИТОРИЈАЛ"

So samoto toa sto e slobodna anketa i sto mozat da glasat i luge od nadvor ne gragani na Makedonija kako sto ste vie na primer ,ova anketa e ziva zafrkancija.
Uste eden tipicen primer za kakvi informacii se fajkate.
ja vide li anketata sto ti ja prativ , toa e anketa .

80% od Makedoncite se protiv promena na imeto.

Е те тука бараш под вола теле. Ако има да гласали од Бугария се максимално 10 луге. И молим те не ми сборувай да тоа е бугарска пропаганда коя изкривила резултатот от анкетата.

Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boho Oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 21:14

So samoto toa sto e slobodna anketa i sto mozat da glasat i luge od nadvor ne gragani na Makedonija kako sto ste vie na primer ,ova anketa e ziva zafrkancija.

Е те тука бараш под вола теле. Ако има да гласали од Бугария се максимално 10 луге. И молим те не ми сборувай да тоа е бугарска пропаганда коя изкривила резултатот от анкетата.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 19:25

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 19:08

Добро јас знам дека е таква анкетата
И јас сум за влез во НАТО сите тоа го знаеме во Македонија
Но не и по цена на името..
Што не гласеше прашањето дали и по цена на името??
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bgmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 19:07
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 17:58

Говоря за онлайн анкетата на: http://utrinski.com.mk/

Pusti link te molam ili ova e nekakov utrinski za bugarski pazar so "mala cenzura".
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bgmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 17:54
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Ние сме за НАТО, но не и по цена на името.. ;)
Да гласеше..
Дали и по цена на името..
Ќе беше не.

Говориш от името на гражданите на цяла държава? Ти може да си от онези които са гласували с НЕ, но има повече които са гласували с ДА. Факт. Или не вярваш на Утрински?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 17:47

Ние сме за НАТО, но не и по цена на името.. ;)
Да гласеше..
Дали и по цена на името..
Ќе беше не.

Изменето од Vladimir88 - 15.Април.2008 во 17:47
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bgmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 17:46
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.