![]() |
|
Што пиевте последно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 235> |
Автор | |
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vino mavnav pred edno 3-4 sata
![]() |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
hehehe....ali potoa....toa e fintata, a i edna glaa ziv kromid i da vides kako begat bakcilite od grloto...i utre kao nova.....
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..prvo pozdrav za najgolemoto rokerce sto sum go upoznal u poslednava godina LouWeed....a vtoro uste pijam toplo cokolado :)
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
imas pozdrav od gospogjata.....
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
bev na rodenden, pa ispiv nekolku casi pivo
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ej....i toa bez moj nadzor.......
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ne se sekiraj, nisto strasno
![]() kolku za ziveli
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
umno devojce si......
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
....ja uste smrkam od toploto Cokolado..samo sto sega e veke ladno cokolado
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јогурт.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
кока кола
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Водичка
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ...БУШАВАВА...!!!СУПЕР Е...!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
пиев домашно црвено вино...и уште ме држи...ама ми фали виното во амиго...тамн научив да ставам вино фраерски, немам на кого да му ставам...
![]() ај сам ќе си пијам како некој пијандурник ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 235> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |