![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...a me nema a neshto se slucuva... kolbasi...sudzuci... meze pesni...kafe... alo sinoka se iznamaciv da se setam na site posni jadenja... blashke milo... epten mi ti se jade... ocigledno e... a kafeto...angelce... znaesh ligi mi tecat ...a hero ko po obicaj...vo zivec...osvezuvanje za merak... a marko...marko e po dushata...e marko marko.... koga si bevme mladi... vo fildzani crni, plavi... pilinja... patishta... a sega eden/edna sed/a (frabana)...relacija TV...kompjuter... milina... na tenane... bez brzanje... od vecer ... do sabajle....
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ZDRAVO REZONATORIIIIIIIII .... POZDRAV SO EDNA UBAVA PESNA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ mane: D Cm D D Gm АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ Cm Gm Cm D КОГА СИ БЕВМЕ МАЛЕЧКИ ДЕЕЕЈ Cm Gm Cm КОГА СИ БЕВМЕ МАЛЕЧКИ МИЛИЦЕ Cm Gm Cm D АЈ КОГА СЕ ДВАЈЦАТА ЉУБЕВМЕ АЈ КОГА СЕ ДВАЈЦАТА ЉУБЕВМЕ МИЛИЦЕ ВО ЧИЧОВОТО ГРАДИНЧЕ ДЕЕЕЈ ВО ЧИЧОВОТО ГРАДИНЧЕ МИЛИЦЕ АЈ КАЈ ШАРЕНИТЕ ЦВЕЌИЊА АЈ КАЈ ШАРЕНИТЕ ЦВЕЌИЊА МИЛИЦЕ ТРЕНДАФИЛ ЦВЕЌЕ ЦУТЕШЕ ДЕЕЕЈ ТРЕНДАФИЛ ЦВЕЌЕ ЦУТЕШЕ МИЛИЦЕ АЈ НА ГРАДИТЕ ТИ ПАЃАШЕ АЈ НА ГРАДИТЕ ТИ ПАЃАШЕ МИЛИЦЕ ТИ НА СКУТОТ МИ СПИЕШЕ ДЕЕЕЈ ТИ НА СКУТОТ МИ СПИЕШЕ МИЛИЦЕ АЈ ТОГАШ ТИ ЛИЦЕ ЦЕЛУВАВ АЈ ТОГАШ ТИ ЛИЦЕ ЦЕЛУВАВ МИЛИЦЕ ЛИЦЕ ТИ БЕШЕ СПОКНАТО ДЕЕЕЈ ЛИЦЕ ТИ БЕШЕ СПОНКАТО МИЛИЦЕ АЈ НА СРЦЕ ОГАН ТИ ГОРЕШЕ АЈ НА СРЦЕ ОГАН ТИ ГОРЕШЕ МИЛИЦЕ ТИ МЕНЕ ЖАЛНО МЕ ГЛЕДАШЕ ДЕЕЕЈ ТИ МЕНЕ ЖАЛНО МЕ ГЛЕДАШЕ МИЛИЦЕ АЈ ОД ОЧИ СОЛЗИ РОНЕШЕ. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
dobra vecer, prijatna sabotna vecer...., ama so kolbasite i pivo odi...
![]() ![]() ![]() eeeeeeee, na zdravjeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() а сега ...плакнам очи...............
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Блашке ле моме убаво
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Пријатно саботно попладне .............
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Знам дека и јас како тебе пак ќе чекам редот да ми дојде...знаеш,мамо,ја и тато мораме да ја поминеме оваа стаза,мораме да стигнеме до следното ниво...уф,каква си,зошто не одиш да си ја дочиташ книгата?
И,како сега да продолжиш со мудрувањата на форумот кога двајца ти висат над глава и трепкаат со очињата онака молежливо и со нетрпение ![]() А тек среќата на фацичките кога ќе им ја видам откога ќе станам... Вакви се ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...neeee se lazete ushte eden kompjuter... ushte pogolemi "partiski previranja", "novi koalicii"...isprobana rabota... i so kompjuteri.. i so televizori... i so mobilni... prashaj me koj mi se vo "zboruvaj za denar/ minuta" i ednata i drugata devojka goamiti snajki... im rekov deka ke izlezam na TV da kazam za ova ako ne mi ostavat barem malku od kreditot za mene...a oni na toa... aj mala sedni si na kompjuter... pishi si im na tvoite rezonatori.... Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 11:48 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Kaj мене има напредок во преговорите...еден компјутер-тројца кандидати за него...сега нешто се спомнува уште еден компјутер за мир во куќа
|
|
![]() |
|
...Biba moja jas ne se izboriv...nego... stanot mi e taka podelen shto...vo delot so spalnite beshe kompjuterot...pa jas kako ranobudnica...a kasnolegnuvacnica... go koristev terminot koga deckite se vo grad... ili spijat... pa si pushev...pa kafe... telefon... i vecito doma imav "sudir na svetovite"... napravija koalicija 3:1 i ...sega site sme zadovolni....za vreme na vikendite tie spijat... mazot mi te do pazar...te do mesara... jas kujna-trpezarija.... |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() imajte ubav den aj, jas na rabota .deneska 2 smena ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |