![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 519> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POARNO ODGAZ ...JA PA DA BARASHE LEKARSKO ZA ODNAPRED
![]() AJ DOBAR DEN I OD MENE I ODAM DA RABOTAM
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ni snema struja...
dosta so rabota, aj utre ke rabotis
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
Dobar den
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
lele coveci kakva mrza me fatila..upm...
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ЗоШто русокоса му ги менува пелените на своето дете на 1 месец???Бидејки на пелените писува до 8 кг Ај добар ден |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Мујо и Фата излегле со кучето на прошетка, кога по некое време Фата се сетила дека заборавила да облече гаќи. И му текнало на Мујо идеја:
- Фато, дај на кучето да те помириса меѓу нозе, ќе истрча оно до дома и ќе ти ги донесе гаќите ! Фата го послушала и му дало на кучето да ја помириса меѓу нозе. И кучето истрчало одма назад. Поминало долго време, а кучето го нема, кога после пола саат доаѓа кучето, ама со пенисот од комшијата во заби :)) |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
marijana , dur sme sami da te gushnam
![]() ![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
E mban mënd, moj Marë, |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
da beshe na ruski pa da ja prevedam vaka sto?
treba teta da ja cekam....
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Добар ден, што прајте како сте арни???
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
uste da bev plava..i skarlet johanson nemashe da mi bide ramna
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
ма каква Скарлет па ти.... подобра си од неа...:)
туку, какко се викаше машкиот главен глумец?????
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |