![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drustvo .... prijatno polpadne... sto se veli ... toa sto mislite da stisnite!!!! hahaaa Denes internetot mi bese katastrofa... mnogu spor... i tesko ve pratev... Utre belkim ke bide podobro... |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
polpladne = popladne !!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Irence pozdrav!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Marko prijatno popladne
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Нате ти зборуваше за срцката, батс за срцката зоки и компанија. Што мислиш како у беше на моето срце.
НЕГО ОСТАВИ ТОА МИСЛАМ ДЕКА СТАНАВ ЗАВИСЕН ОД ТВОЕТО ГУШКАЊЕ, СЕГА НЕМОЖАМ ДА ЗАПРАМ САМО НА ЕДЕН ПАТ |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ti li si mrazulko?
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
mi rekoa deka sum frustiran? sto e toa?pls
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Следниот пат кога ќе ме потпрашуваш нешто и кога ќе ти одговарам не ми збори дека се срцки ок???, И моабетов нема врска се беа прашања од тебе излезени за другите.. а за мене ништо |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
САКАМ ДА КАЖАМ
ДОЈДИ И ГУШНИ МЕ!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mi se smaci lugje |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
taka drugar, kazi sto ti lezi na dusickata........
|
|
![]() |
|
sto e toa frustriran?
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Trucker...ajde sega...so ljutenje...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Val, kakvo ljutenje!?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |