![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 388389390391392 1769> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() ![]() dobro dojde slatka..
![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
vidi vaka, site se so golema memorija ovde..pa ...znaesh...
a ti pilence ke ni kazesh sto rod si..osven pileskiot?
![]() ![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
alegorija na turski (arhaicno) e kashmer
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
sweety, ovde se se belezi
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
..i do kaj stignavme..do lista na prisutni???.....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Swety,,,
Nema pravila na Fenix...nema minusi,,se e toa...samo "slatko zaplashuvanje"
![]() Samo pozelno e da nema CITIRANJ
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
jas imam problem so taa stilska figura...ili sto e ..nikako ne ja razbiram:))
![]() ![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Citiranja...od koi BOLI GLAVA,,, Osobeno mene i devojceto,ne fakja...MIGRENA,,od citati |
||
|
||
![]() |
||
|
do objasnuvanje na pravilata bez pravila
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() уживањето на вашите е угнетување на правата на другите.............
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Aloo..
Kolega 1
Kolega od Karshi,,,
Djaki....
KADE LI VE ODNESE "NEVREMETO"
![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
slusam ubavi zborovi za tebe marijana
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
PITU, E SEGA MI TEKNA ZOSTO TE POCITUVAM MNOGU KAKO PRIJATEL.....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 388389390391392 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |