![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 1099> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iskoristi gi ovie tvoite dur se na vlast (nema uste dolgo da bidat), neka frlat barem 1.500 evra (1.000 e tarifata za shiptarite) i ete ti i kniga i pari za castenje i nesto za doma sto se rasipalo
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki,nisto ne pravis so copy paste....just original..se priznava,,od dnoto na srceto...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЧЕКАЈ СЕГА....
КОЈ НЕМА УШТЕ ДОЛГО ДА БИДЕ НА ВЛАСТ ???
ГРУЕВСКИ ДО СЕГА СИ ГО ИМА ОБЕЗБЕДЕНО ВТОРИОТ МАНДАТ...
А СДС И ДУИ САМИ РАБОТАТА ДА ОСТАНАТ ВЕЧНА ОПОЗИЦИЈА....
МЕ РАЗБИРАШ????
ИЛИ НА ИТАЛИЈАНСКИ ДА ТИ ПРЕВЕДАМ....
![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
eve me mene me barashe nekoj
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ТЕ НАЈДЕ ЛИ НЕКОЈ???
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
AHOOOOOOOOOOOOOJ FENICANI
da ne ste videle tuka nekoja elekricna ovca??? pod itno mi treba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ti me najde pitu
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu, nemoj da mislis deka ist rejting ima VMRO, bas gi cekam rezultatite od brima galup, ja anketiraa zena mi pred edno tri nedeli,
se smenile sostojbite
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Почитувани, Меѓу најновите наслови и остварувања од Центарот за Истражување и Креирање Политики (ЦИКП, www.crpm.org.mk) ви обрнуваме внимание на новата Анализа со Повод: Рецептот на ОБСЕ за создавање на вистински демократско општество во Македонија (Osce Recipe For Building A Pluralist And Genuinely Democratic Society In Macedonia; Occasional Paper N.12; September 2007) во која ја разгледуваме улогата на оваа меѓудржавна организација во создавањето на консолидирано мултиетничко општество осврнувајќи се меѓудругото и на прашањето дали е потребно Албанците во Македонија да го изучуваат Македонскиот јазик. Во тој контекст интересни се резултатите од анкетата што Центарот ја спроведе во општина Чаир во периодот 1-15 Септември на 1080 испитаници по репрезентативен примерок. Имено според резултатите од анкетата граѓаните во огромен број се задоволни од досегашната работа на градоначалникот на Општина Чаир Г-дин Меџити и тоа потполно задоволни 47.5%, делумно задоволни 26.5%. На граѓаните на општината најмногу им пречи хигиената 38% па состојбата на патиштата 33%. Многумина (23%) сметаат дека Чаир е општина несигурна за живеење за децата. На прашањето дали Чаир е безбедно место на живеење граѓаните на општината одговориле со „да, најбезбедно е од сите општини со„ 36.6%, да ама има лоши делови 28%, делумно е безбедно 25.5% и воопшто не е безбедно 9%. На наредните избори граѓаните на Чаир најмногу би гласале за ДУИ 32.8%, па за ДПА 8.6%, ВМРО-ДПМНЕ 8%, СДСМ 4.6% и ПДП 4.4%. За друга партија би гласале 10.5% а за ниту една (апстиненти) 31%. Албанците би гласале за ДУИ (53% во прва и 48% во втора изборна единица) повеќе од ДПА (12% и 17%) односно ПДП (8% и 8%). Интересно е што 6 проценти од гласачите на ДУИ во прва изборна единица би биле Турци, односто 5% Роми. Македонците би ја подржале ВМРО-ДПМНЕ (25% во прва и 34% во втора изборна единица) повеќе од СДСМ (11% и 13.5%) иако голем број на Македонци би гласал за друга партија (19% и 10%). Најголем број од Македонците во Чаир се изјасниле дека не би гласале (45% и 43%) Срдечно, Тимот на ЦРПМ Изменето од DJAKONDO - 04.Октомври.2007 во 12:36 |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Anakin,sto ovca baras???????
![]() |
|
|
|
![]() |
|
se gleda deka razlikata se namaluva...
pamtis koga ti rekov deka od septemvri ke pocne da jakne SDSM...
eve sega vednas ke reces esensko scenario
![]() ![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Vale edna elektricna ovca mi treba
pod itno ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
sostojba na higijena....koga smrdat kako ofci sto da im praam.....btw fack politika ne bara niso vo fenix
|
|
![]() |
|
Sto se slucuva,kaj se razotidoa moite FENIXI
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |