![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 2229> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не ја сакам ни ценам љубомората.. срцетио ми го скрши.. Што јас да кажам.. поред мене згодна таму он пред мене за сите жени се распраша ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
toa mene me zakacas malku? ke bese mnogu interesno ako se priklucese ona vo muabetot!!! ke i svetne vednas, posle kako ke se vadev od kasa?
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() + ![]() = ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nate,srce,mazite se isti vo sushtina....
Dodeka te osvojuvaat simnuvaat se od nebo...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
A koga se svesni deka te osvoile,,se pravat FRAERI....prasuvaat za drugi...
PROVERENO E OVA,ZNAJ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Nate, ne e taka.....sak da e kulturen i toa go pravi od k*rtoazija...
|
|
![]() |
|
Marko..daj malku od limenkata...mi se pie
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zatoa vo posledno vreme..se sfakjam so rezerva...ne im veruvam vekje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
val - gresis...ne e taka...sto sme osvoile nie za taka da se odnesuvame???
|
|
![]() |
|
Trucker...sekoj covek gresi...ama jas sum vekje ubedena vo ona sto go pisav
|
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
vale mnogu si ubedena vo ova sto go zboris za mazite |
|
![]() |
|
Ne se soglasuvam so tvoeto ubeduvanje.
|
|
![]() |
|
Trucker...cekam da me UBEDIS VO SPROTIVNO..AKO MOZES
|
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
val jas mislam deka ti si mazena??????
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |