![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 53> |
Автор | |
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ма истиот сум и у живо, разликата е само во аудиториумот. На пример у живо комуницираме многу често со неонки кои на овие наши шеги би гледале безизразно бледо трепкајќи како барбики. Како и да е комуникацијата во иднината ќе се сведе на интернетот се повеќе, а ние веќе имаме стаж
![]() ![]() Ми вели еден дека има бајаги годинки и дека уште не е женет и ја му го препорачувам интернетот како стројник за си го реши проблемот, арно ама нема ни компјутер што значи без кола и компјутер може слободно да си го исече на трупче или да си најде дечко. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Шо ќе излегуваш, ќе ти дојдат гости и ќе ти гледаат дали имаш садови за миење, прашина по мебелот...
![]() Вака е побезбедно...
Ем си имаш виртуелни гости...
Ем си дрндаш со кој сакаш...
Ем во меѓувреме си бришеш прашина по мониторот...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Аха, аха, ќе биде чисто ако излезам од виртуелново!
![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Кој имал садови за миење...
![]() Кај мене се е чисто...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
![]() ![]() После дружењето со виртуелни пријатели жените немаат еден куп садови за миење ![]() Машките можат и да си прднат и ждригнат и ниеден од соговорниците да не им замери ![]() Виртуелните пријатели не те дават за болести и проблеми ![]() Ако не ти се муабети ќе се ставиш на ОфЛајн и никој нема да ти замери. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Затоа постојат убави аватари, за да не мора да се шминкаме...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Реално или виртуелно пријателства?! Предности и негативности!
Незнам дали е предност или задност ![]() ![]() ![]() ![]() Второ, ако некогаш (намерно или сосема случајно) се каже нешто неубаво за некого, тој што го рекол тоа ќе биде поштеден од ![]() ![]() ![]() Трето, ако пак направиме нешто убаво, тоа нема да се сфати како фалење, бидејќи и така и така не се познаваме! Четврто, можеме да се’ прикажуваме само во најдобро светло т.е. да ги криеме нашите негативности. Петто, доколку некој од нас е позната личност (на било кој начин излезена од анонимноста) тогаш секој негов став или мислење дадено на форумов ќе се поврзува (или споредува) со она што јавно го кажал, направил ... значи ќе имаме некое предубедување! Шесто, (и најважно) во својата имагинација не ќе морате да си ја претставувате мојата фаца кога ќе видите порака од мене! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Форум- Можеш да бидиш она што сакаш да си, или она што си во твојата фантазија, личноста скриена во тебе која никогаш не си ја покажал во реалноста.
Реалност -Си она што си навистина, како што те знаат повеќето. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....za vo sekoj blog ili forum po edno lice,samo vo realnosta sme bezlicni..!!!....leleeeee...kakvi sme samo da si znaeme.....pa....pa..paaaaa....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nekogas gledanjeto vo oci i zboruvanjeto pri toa
ja dava realnata sostojba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
PA I OVA E REALNOST NELI...DURI I POREALNA OD REALNATA...TUKA MOZES DA SI KAZES SE,DA SI NAPISES SE..A "TET A TET" NEMOZES ...TAKA DA POREALNI SME SITE TUKA OTKOLKU KOGA SI KAZUVAME OCI VO OCI
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
shto ubo kazano od komandovo...bravisima
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |