![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 376377378379380 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Маријана
мислев на коментарите на Нате она како повеќе да ги приметила бицепсите на труцкер а јас смрзнав ради неа и намерно облеков тесна блуза. а труцкер седеше на друга маса и она него го приметила :(((((((((((((((( |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
плус јас кога ќе се појава она исчезнува!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() |
|
ок тогаш отидов јас да јадам
жал ми е што денес нема да можам да ве пратам Трцуцкер ти имаш задача сите реплики упатени кон мене да ги регистрираш и да ми ги пратиш на маил |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio,jas tebe dobro TE PRIMETIV...KAKO STO MI BESE namesten...oci vo oci
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio...ako cekas na trucker da ti gi isprakja site repliki..ke se iznacekas
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
E VAL KASNO PALIS..GO PUSTIVTE DR-OT RAZOCARAN
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не знам срце јас бев на страна од погледи, башка и ме нагрнаа да не ме гледаат... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BUKRA A TI KAJ SE IZGUBI?
EVE NATE I VAL GI OBJASNUVAA MOMCITE ..PO N-PAT KAKO IZLGEDAAT,,,,PA JAS MALKU SE POBUNIV DEKA NE E FER..BIDEJKI I NIE NE GI ZNAEME DE
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Нека не те боли докторе ич, јас еве те фалам... Другите не смеат многу ![]() А и жената на камионџијата ја упознавме така да знаеме со кого си имаме работа... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jas ne mozam povekje da falam... |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BUKRA LJUBOMORI OD SITE STRANI LETAAT
![]() |
|
![]() |
|
Ај те молам убав тој врати се неколку страни наназад и прочитај колку јас тоа нежно те фалев ... ![]() Девојки така ли е??? |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 376377378379380 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |