![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 375376377378379 1869> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.......ne sum luta....
![]() Djaki
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
azash marija1000 ne me gushka, pa taa ne mi eluta, ako se ne varam
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
blagodaram moira,
fala i na tebe granny, se pkaza odlicen medijator
ke te predlozam da go zamenis Nimic
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
@granny: ![]() ![]() Изменето од moira - 15.Септември.2008 во 17:32 |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
aj sega..ne se praj Tosho...vozvrati guska....
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...automatik...!!!?...ne menuvash brzini...? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
prima moira:
![]() prima marija1000:
![]() Изменето од DJAKONDO - 15.Септември.2008 во 16:39 |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
ma da pitam...ko pita....znaci masinsko...avtomat...jas samo kopce pritiskam...
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
|
...rachno da...!!!...tebe zatoa ne ti e dobro...mashinska obrabotka...pihhh...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...zemi zaperi...pobrzo ke ozdravish...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...nishto od dashot...jas zatoa na ariel sum...sekoj den peram i odma susham... ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....kaj si ti granny
![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 375376377378379 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |