![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 70> |
Автор | ||
MisIca. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kao zena sum pomlada 9 godini od mojot maz.Ne znam kao bi se osekala pokraj pomlad maz , jes da ljubovta nema granici ne znae za precki ali mene ova ne mi stima
|
||
![]() |
||
sentinela ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
do 5 godini
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
поштувам до 10 год. да е постаро машкото... а обратно до 5 год. да е постара жената.. над тоа мене не ми е ок. секоја чест на исклучоци кои функционираат добро во таква врска кај шо едниот е бааги постар
![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
А кога тој ќе има 100, таа ќе има 97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од zenmaster - 18.Јануари.2007 во 18:24 |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ljubovta se desava bez nasa volja.... tuka nema nikakva logika... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Читајки ги коментарите доагам до заклучок дека „ние„ малку повозрасните во година жени, некако не им даваме прилика на помалите од нас во години мажи зашто идеме се умисла: ма не се дораснати, неиживеани, а и споро созреваат...
Нема врска секој со својот интелект и учење од животот... Нема преседан на тоа.. Лично сум видела многу различни уки и карактери..Понекогаш ме воодушевувало само размислувањето на помали возрасти, него на инерција тромава тоа па тоа кај повозрасни.. Едноставно ако се седне и анализира тука може само да биде надополнето и раскажано нечие животно искуство и поглед на нештата кои поминале, што не ги прави нималку повозрасни од било која индивидуа која е помала во години... Така да тука треба и говори срцето и душата споено со разумот на расчинување на нештата, а не возраста.. може да биде и многу помал, а да размислува и расудува во работите и подобро од возрасна у години особа.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
GODINITE NE SE VAZNI VAZNA E SAMO DOBRATA VRSKA I ZADOVOLSTVOTO
![]() |
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
Па вака кога ќе ни речат имам дечко од 8 одд,а јас сум 5 одд ние е малку смешно,а кога ке пораснеме ако речеме имам дечко 24 год на пример,а јас сум 21 не е смесно,туку дури и нормално
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Така е ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
![]() |
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
па не би требало годините да се пречка,има многу двојки кои го покажале тоа,али па може да се случи и токму како резултат на годините да се разидат во мислења,или на едниот веќе да му бидат изживеани некои работи,што другиот тек треба да ги доживее и сл,па ради тоа да не им биде така сјајна врската
али еве мислам дека максимум 5-6год разлика не би пречела,а сепак тоа зависи и од самата индивидуа
|
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
мислам замене сега...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |