![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 346> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....Ти буди далеко...
...ти само буди далеко ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
sdtk-ретко сретнат инат карактер имаш и мислам дека треба да дојдам пред врата за да ти го прекршам инаетот
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Едвај чекам 1-ви Април да ти кажам дека си најубав и за мене единствен.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
јас кога не сум чадела...
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
sdtk,,,,,,,,,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
ja pronajdov taa shto lichi na tebe ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Te sakam iako znaesh kako da me iznervirash nekogash :-)
|
|
![]() |
|
sdtk,,,abe trieset god,zboruvam a efektite duri sega se gledaat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сдтк....незнам дали има ефект да објаснувам...
![]() некои работи се посфатливи пред да почнеш да ги објаснуваш....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Се надевав дека е недоразбирање но пред да го дознаам одговорот решив да те избришам...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
И по 10 години потсетување СДТК:
Не заборавај да го фрлиш ѓубрето... |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдтк...благодарам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДТК
Колку сум глупа...па ти се си испланирал ![]() Јас секирај се за тебе...хах, од сегашна гледна точка смешно ми е... Да пројде човек над гордоста.......да побараш да смени нешто кај себе....е исто како да бараш нова личност..... Ако се променам, тогаш не сум јас....тогаш е некоја друга...во некое калапче направена...како тебе ти одговара..... Сакам да ти кажам...фала за јавното откачување....долго ќе го памтам ![]() П.С...кога ќе почнам да го користам другото бројче, нема да го давам на секого...како што рече ти...ретко кој ја има таа привилегија да има мој број.... П.П.С...ти не ме сакаш мене....сакаш некоја моја подобрена верзија што нема да ја има... Додека си најдеш таква...се најдобро
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |