![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 367368369370371 708> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк се испотрошив денес пари, гајле ми е, и онака секое задоволство се плаќа
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
SDK
Fala Fear....i jas ja obozavam ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SDK babava za kotek placi zimi se...
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Внук ми...не ме тепај де ![]() ![]() Ќе седиш до септември? |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SDK do pocetokot na septemvri...
![]() |
|
![]() |
|
СДК
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
СДК...
зачестив... |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
sdk-по очигледно неможе и да биде
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sdk...sega mi e jasno ...zoshto tolku zapnale,..crkvi..pa crkvi
..i kaj treba ..ushte povekje ,..kaj ne treba! ![]() sdk,...a, toa da ti bilo...da ima kaj da se moli narod , zatoa shto ,...tek ima da mu stane ...vrvka ...rabotata! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сдк дабар = гледачи
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
СДК
Истурив вода...кој ќе ја чисти тастатурава ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 19.Јули.2010 во 22:00 |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
СДК...Или дедо ми ќе кажеше...бог да си го прости...Уше воа чудо не беше го видел...Од кај ги вадат закониве...Зргада обврзно да има претседател и регистрација на име фирма...со лихфа секако 2500 денари
![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
sdk
dali znaete zashto ceca sakala da se samoubie????? |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 367368369370371 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |