![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 364365366367368 832> |
Автор | |
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк дека е досаднооооооооооо
![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ... смешна работа колку некој си дозволува луксуз да мисли дека се’ што е напишано се однесува на него
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
sdk- ubavo razrabotena strategija koja involvira premnogu lugje koi posle stanuvaat zrtvi na sopstvenata zabluda...so drug prevod... zrtveni jagninja...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
sdk- deka pitbulot ne jade beli crvi....zatoa nemoras da se plasis.... ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
СДК....Мразам кога ќе слушнам...."така било пишано да биде"....
![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
sdk...nadezhta posledna umira chicho marshal..
![]() ![]() Изменето од marija-92 - 28.Декември.2009 во 15:07 |
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
sdk deka denes e mnogu tapa den neznam zoshto site se namrshteni i samo se karaat, ama ja im kvaram prosek zs se skinav od smeenje vicovi eden ton si procitav
![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ......... ништо не е онака како изгледа .... секогаш постои решение ........
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
...Deka mnogu mi e teshko...
![]() |
|
![]() |
|
сдк ......... да ..... убавите нешта секогаш се оставаат за крај
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
sdk..bolje e koga ne se svesni za toa sto ke gi snajde
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
сдк ...... очигледно не се свесни за тежината на твојот збор
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
sdk...fala bogu..i mojot zbor za nekogo da e zapoved
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
сдк ........ твој збор за мене заповед
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 364365366367368 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |