![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 300> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мила ај јас и ти два дена само да смириме нерви
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ммммммм топла ракијичка, даски...НАТЕ ШО ВИКАШ МОЖЕМЕ ДА СЕ СПРАВИМЕ СО ТОЛКУ МАЖИШТА |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
aj zemete me i mene i ke vi pram galama i gjubre,za to be bivat
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Мила како нема да се справиме знаеш како ќе бидат умни..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Важи ако си најдеш некој да чисти по те*е ја и блу на одмор сме ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
e pa jas ke ja zemam Alekta da cistit i sredeno e
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
миличка само гз преку гла ќе треба да спиеме
![]() ![]() |
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
..ABE KAKVO SPIENJE..OD TOPLATA RAKIJA SON NEMA DA VE FATI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
А на која планина ќе одиме?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Не е битно мила блу битно да се дружиме и да не трошиме за огев
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
доги ќе е одговорен за цепење дрва, а шо викаш доги?
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Супер! Барем тоа го знам!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Jaaaaasssss!!!!! Ama jas neznam da gotvam!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |