![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 155> |
Автор | |||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
a dosega bila kleknata i vo strana na nepravdata ![]() |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
![]() |
|||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
||
rusija nikogas ne bila na stranata na pravdata, samo toa da vi e jasno.
samo dva momenta ke spomnam buk*rest 1913. paktot so Hitler 1939. |
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
ma to za delija e sitnica |
|||
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Банкарите од САД го убија Кенеди... А што правиме со Литвиненко??? Гледам некако му ебаа мајка Путиновите демократи.. А и знаете весникот што објави дека Путин ќе земел 22 годишна жена?? Престанал да работи Изменето од Vladimir88 - 21.Април.2008 во 18:14 |
|||
![]() |
|||
||
nema sto demokratija do ,,jaja,,
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
||
Темата е признавање на Косово: и ако зборуваме на темата јас би додал дека еве и 37 дражава по ред ја призна независноста на Косово, Маршалските Острови, па нека е со среќа а вие само сонувајте и понатака.
|
|||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
|||
![]() |
|||
||
zar
|
|||
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ENE JAS PRV KJE GO PRIZNAAM kOSOVO
GA PRIZNAVAM A A??? I??? I NISO KUCINJATA LAAT A KRAVANOT PROAGJA |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
opa 38
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
||
A be ostajte prazni muabeti,nezavsno ova-demokratija ona...trt-mrt .Tuku kazete mi vie dvajca,na rabota denes kako si pominavte,kolku bubrezi prodadovte ?! |
|||
![]() |
|||
||
PA IMAVME EDEN SLUCAJ NA SILUVANJE NA SOPSTVENA KERKA
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
||
Nisto znacajno na rabota denes znaci...toa so kerkata e siten incident za vas,nesto kako frlanje pikavec na ulica....Nego mene nesto drugo me interesira...imeno edno maloletno lice od edna dalecna zemja e prijaveno kako isceznato,pa so ogled na toa do kaj vi se rasireni pipcite,me interesira da ne imate nekoi soznania.
A be se kladam vasata kelija go regrutirala i go sprema za nekoi idni zadaci od nacionalen interes. ![]() Изменето од moira - 22.Април.2008 во 02:29 |
|||
![]() |
|||
||
znaci deka ti siluvas kako sto frlas pikavec... pravi duduk,nema sto |
|||
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Баш ме интересира која партија ќе победи на Косово и Метохија... Демократска Странка или Српска Радикална Странка...???
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |