![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 717> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...dobro vecer... rezonatori... doriyan....sega mnogu ubavo ke mi dojde kafe... ke go ispijam so merak... i ke uzivam vo slikite shto gi stavi rushka...
Изменето од mamamd - 26.Април.2008 во 19:41 |
|
![]() |
|
Dodeka dojde Dorijangray koj btv se pohali deka pravi ubavo kafe
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...spolaj ti... mi faleshe 2-3 saata spienje... a po spienjeto kafe... samo zenite znaat da se prerabotat vo "neraboten den"... ama denot utreshen e golem...
|
|
![]() |
|
Deneska posledni podgotovki pred Velikden.......utre nema rabota, se znae redot crkva i rucek so najbliskite
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Utre odam kaj mama na rucek vo Veles... samo mama znae ubavo jagneshko da ispece i mnogu ubav jajcanik da napravi....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
...jas sakav da ostanam doma... ama decata zapnaa
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Eте ме и мене. И јас требаше утре да одам кај баба ми, ама бидејќи мојата баба живее на 200 километри од нас, одложивме за друг пат.
На сите Христијани верници им го честитам утрешниот празник Велигден. П.С: Примете го моете извинување, што не бев во можност да ви сварам кафе преѓе. Имено бев во една деликатна ситуација... Раскинав со дечко ми. Но сега тоа е веќе зад мене. Продолжувам понатаму. Вибрирам позитивно ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() Сега ве нудам со чоколадна торта. Но не ја правев јас, туку мајка ми ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
... tortata ke si ja cuvam za posle 12.. prvo jajcata...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
i mojata torta e gotova,sega
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |