![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 464> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дека не една,но повеќе пораки и напишал на viktorija123
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13985 |
,,, deka se neshto me eskivira ,,,ama sega ke i shlapnam,,edno vakvo,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Deka saka da gushka:))
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
deka e prijatel koj saka da pomogne
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13985 |
,,, deka i gazeto mene mi pravi drushtvo tuka odsabaje,,,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
deka mi pravi drushtvo tuka na igrive
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne go smenil avatarchevo podolgo vreme:)
|
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опасна стапица му направила на Долгоушко |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
deka nema namera vo skoro vreme da si go smeni avatarot..
btw, epten dobar ti e avatarov, mojot najomilen na forumov.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Кога се зачленила на форумов,ни најмала желба за компјутер сум немал |
|
![]() |
|
Zaedno go osnivavme forumot,nekogash odavna:))
|
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
deka poooorano ne menuvase avatar so godini
sega kako corapi go menuva
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Deka otide da prilegne malku:))
|
|
|
|
![]() |
|
Бил синоќе тука,но има минус не оставил црно на бело
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |