![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 351352353354355 525> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kad kisha pada
poleti iznad grada iznad oblaka kde sunce sja tamo te cekam ja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ej moj druze beogradski
sve smo srpske pjesme znali pjevali smo prije rata zdravo djevo kraljice hrvata |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kraj rijeke sam sreo
oci koe govore u kosulji imala je dvije sumske jagode i rijeka mi rece evo tvoje..................... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Onda jutro je tiho budis se
pogledas u covjeka sto spava kraj tebe onda zaplaces jer to nisam ja koga si voljela prekasno jedina |
|
|
|
![]() |
|
nema zivota od sjecanja
dao bih milijardu dinara za jedan ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti samo budi srcu trag
jos ce mi neko biti drag jos cu sa nekim naci srecu nikad te vise voleti necu |
|
|
|
![]() |
|
se cudam jas vo nokjite , koi so guma gi brisat denovite
zarem taka trebalo da bide, dali taka trebalo da bide? stojam, spijam , mislam deka smeam da so godini gi brojam denovite zarem taka trebalo da bide, dali taka trebalo da bide? |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Hey jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better. |
|
![]() |
|
Среќен роденден ти,
Среќен роденден ти, Среќен роденден драга Валл Среќен роденден ти ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Sekade me iznenadi,filllenceeeeeeeee
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Земи ме како сребрен прав однеси ме како нечуен трепет на усните...како насмевка... како збирка на мисли.... Земи ме како нежна нота која се вее околу тебе... Носи ме во душата како прозирна сенка како отисок на твојата кожа... Однеси ме во очите како вресок... како страст...како мирис...како вкус... Допирот....има...ТВОЕ....име....... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....skini prsten sdesne rukeeee...
da ti mladost ne uveneeee...eee..eee..!!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Зашто су ти косе побелеле дружееее
Зар и тебе нешто у животу мучииииии.....
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
идем jели морам да идем
на пут своjе несрече jeли ме луджачки вуче и зове и тамо ми се поглед губе у далину Изменето од pagane - 03.Јули.2008 во 22:05 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 351352353354355 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |