![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 349350351352353 832> |
Автор | ||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ekstra..ok e..ne se trudi....nekoi postovi ne zasluzuvaat odgovor
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
SDK nemoj taka za mimic najdobra ni e a ti ja napravi najlosha, nemoj sea taka da se vregame
![]() |
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
![]() |
||
vickast ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
леле мими колку се подобри со тебе толку си полоша кај мила на спремање да не одиш
![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
sdk..NIKOGAS ne igram kako mi svirat niti pak se druzam so SEKOGO
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
vickast ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
а ти да ја смениш та сликичката оти ме палиш
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
АЈДЕ ВЕСЕЛИ ФАЦИ........ СЕПАК Е НОВА ГОДИНА.... МАЛЦЕ РАСПОЛОЖЕНИЕ ДАЈТЕ..... АЈДЕ ЖУРКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА............................
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
|
а од какви примаш
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
E PA NE MI E POKLON, A I SAM ZNAES DEKA NE PRIMAM POKLONI OD SEKAKVI!
![]() |
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
СДК....Ова изгледа од кабинетот на Претседателот, даваат амнестија за Нова Година....
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sdk i marshalot go amnestirale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
eve sum
![]() NGR..... te molam, preformuliraj si ja porakata, ne sum AMNESTIRANA, tuku mi istece banot, a toa mora da priznaes se dve razlicni raboti!
![]() |
||
||
![]() |
||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
sdk rano e za cestitki
![]() |
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sdk srekna nova na site ovde,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 349350351352353 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |