![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 70> |
Автор | |
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас од искуство зборувам
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
aj ne zezaj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
На секоја жена што не и треба пари и моќ и треба младо момче, колку е постара толку помладо (од 25 години нагоре, тие помладите се деца)
Изменето од marence - 09.Мај.2007 во 16:38 |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
не ми пречи многу разликата во години, но да не е постар повеке од 10 години од мене.сепак да сме блиску генерациски, не он за во старечки дом да се спрема а јас да сакам да излеземе во кафич
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ne be drugar mi veli mlado zence e najarno.........
![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
a obratno kako ke bide ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
RAZLIKATA VO GODINI APSOLUTNO NE E VAZNA ZA DA A IMA PRECKA VO EDNA VRSKA JAS TAKA MISLAM
A I ZASTO DA IMA PRECKA ?
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Во љубовта не се битни годините,ама пр. ако мажот е постар и кога навистина ќе остари по цела пензија треба на вибратори и вијагри да троши. И бидејки ке биде позрел од жената и ке има проживеано, таа кога ќе сака да шета тој нема и така пропагаат 90% од врските. (од искуство)
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
ma nema razlika vo godini mkoga usnite se vljubeni...
|
|
speed
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
MaVnaTa nesto posledno se za ljubo vrtis temi . . . nesto e mnogu somnitelno so tebe . . . mnogu si se zaljubila
![]() ![]() ![]() Samo i nemoj da mi izigruvas pedofilka ovde molim te
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
toa sto sum go imala bilo postaro od mene.ne pagjam na pomladi ednostavno ne me privlekuva pomlad maz.od iskustvo mnogu pomladite mazi gi napustija svoi postari zenicki za mlado krevko mevce,e sega dali razlikata na godini go napravila svoeto ili ne koj znae
|
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |