![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345346347348349 519> |
Автор | ||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
dobar den
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
HEHEHHE medeniot on..znaesh ti jas sto prashav ama za sekoj sluchaj dva odgovora dobiv:)))
a za tvoeto ne se sekiraj..ke se namali so Tie noki ne prespieni, tie mi ti "Cucli" popareni tie mi ti peleni pom... itn..taka da poubav joging od toa zdravje:))
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
eve ni ja gospozata ministerka:))
kazi mi irena kako so reformite? devettoletkata ke pocnuva so deca od 5 godisna vozrast ili 5 i 8 meseci min?
![]() btw ne e kviz prashanje:)) ![]() Изменето од marijana - 12.Септември.2007 во 14:21 |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
добааарррррр дееееенннннн!!!!!!!!!!
пооооззззззззздддддраааааааааааааввввв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
5 i 8 meseci zasega
![]() |
||
![]() |
||
|
...i zlato moe da ne zaboravam da ti kazam....jas mojot del od rabotata si go zavrsiv.....sega ponatamu kako ke e ke vidime,ama posto sum debil vo takvite raboti,ne veruvam deka ke bidam mnogu od korist....a i ne sum bil majka do sega pa ne znam...ali se nadam deka vie ke me emancipirate i prosvetlite.....so vasa pomos ke "letam"....hehehe.....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a taman ke se derev po tebe vo stilot na djaki" lilijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
kaj si mome?
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
да се умешам за муабетот за деветолетката...сега децата ќе се упишуваат по годината која се родени, така Иренче??? пр. сите родени 2000, исто одделение, а не како до сега да упишуваат од мај 2000 до мај 2001??
леле ни јас не разбрав шо напишав.....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
hmmmm..
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
другарчееее........а бе голем дел од работата си завршил, џанам...инаку ќе требало девојчето од дома да си носи детенце.....
![]() зезам другарчеееееееее...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
e pa dobro e taka..znaci 2004 site se edna generacija..inaku ne beshe taka.
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345346347348349 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |