IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345346347348349 519>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:10
Originally posted by marijana marijana напиша:

lele medeniot ..kaj si sonce ?..kako "stomacheto"?трепкањесреќа
...eve sum ljubaviбакнеж....rasteme i klocame....a i moeto e arnicko,toa pivceto mameto negovo.....od utre pocnuvam so trcanje i stroga sportska dieta...ama od utre...hehehee....намигнување
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:15
dobar den големо%20гушкање za Kasperce.
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:18
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

lele medeniot ..kaj si sonce ?..kako "stomacheto"?трепкањесреќа
...eve sum ljubaviбакнеж....rasteme i klocame....a i moeto e arnicko,toa pivceto mameto negovo.....od utre pocnuvam so trcanje i stroga sportska dieta...ama od utre...hehehee....намигнување

HEHEHHE medeniot on..znaesh ti jas sto prashav ama za sekoj sluchaj dva odgovora dobiv:)))

a za tvoeto ne se sekiraj..ke se namali so Tie noki ne prespieni, tie mi ti "Cucli" popareni tie mi ti peleni pom... itn..taka da poubav joging od toa zdravje:))голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:19
Originally posted by irenka b. irenka b. напиша:

....zdravo prekrasna.....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеmnogu za tebe...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:19

eve ni ja gospozata ministerka:))

kazi mi irena kako so reformite? devettoletkata ke pocnuva so deca od 5 godisna vozrast ili 5 i 8 meseci min?голема%20насмевка
btw ne e kviz prashanje:))голема%20насмевка 

Изменето од marijana - 12.Септември.2007 во 14:21
"recycle your mind"
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:21
добааарррррр дееееенннннн!!!!!!!!!!
пооооззззззззздддддраааааааааааааввввв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!трепкање

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:22
5 i 8 meseci zasega големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:22
...i zlato moe da ne zaboravam da ti kazam....jas mojot del od rabotata si go zavrsiv.....sega ponatamu kako ke e ke vidime,ama posto sum debil vo takvite raboti,ne veruvam deka ke bidam mnogu od korist....a i ne sum bil majka do sega pa ne znam...ali se nadam deka vie ke me emancipirate i prosvetlite.....so vasa pomos ke "letam"....hehehe.....намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:22
a taman ke se derev po tebe vo stilot na djaki" lilijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

kaj si mome?трепкање
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:23
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

добааарррррр дееееенннннн!!!!!!!!!!
пооооззззззззздддддраааааааааааааввввв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!трепкање

drugarceto moe.....guskaaaaaaaaaammmmmmmголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:24

да се умешам за муабетот за деветолетката...сега децата ќе се упишуваат по годината која се родени, така Иренче???

пр. сите родени 2000, исто одделение, а не како до сега да упишуваат од мај 2000 до мај 2001??

леле ни јас не разбрав шо напишав.....газење%20од%20смеење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:25

5 i 8 meseci zasega големо%20гушкање

hmmmm.. размислување..ima sansi da se pomesti granicata nadolu?
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:27
Originally posted by kasper kasper напиша:

...i zlato moe da ne zaboravam da ti kazam....jas mojot del od rabotata si go zavrsiv.....sega ponatamu kako ke e ke vidime,ama posto sum debil vo takvite raboti,ne veruvam deka ke bidam mnogu od korist....a i ne sum bil majka do sega pa ne znam...ali se nadam deka vie ke me emancipirate i prosvetlite.....so vasa pomos ke "letam"....hehehe.....намигнување
другарчееее........а бе голем дел од работата си завршил, џанам...инаку ќе требало девојчето од дома да си носи детенце.....голема%20насмевка
зезам другарчеееееееее...плазење..ма ти ќе бидеш супер татичко, тоа го знам сигурно и никој не може да ме убеди во спротивното...........не%20зборувам
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 14:27
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

да се умешам за муабетот за деветолетката...сега децата ќе се упишуваат по годината која се родени, така Иренче???

пр. сите родени 2000, исто одделение, а не како до сега да упишуваат од мај 2000 до мај 2001??

леле ни јас не разбрав шо напишав.....газење%20од%20смеење

e pa dobro e taka..znaci 2004 site se edna generacija..inaku ne beshe taka.
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345346347348349 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.