![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 343344345346347 519> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
teta be nocna ptica
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
sto se cudis...neli vikat deka starec ko dete e...jas ne sum tolku stara,pa ko student sum...denje sppijam a noke....
![]() pozdrav do site...ama ne gledasm deka ima nekoj ![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
ok..tolku za sega ...utre zdravje...ili vecer aka nekoj ja druzi "noknata ptica"
![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ok teta , ciao
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
aj dobar den
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
lele teto se razminavme..upm..
![]() potocno se "preletavme":)) Изменето од marijana - 07.Септември.2007 во 13:24 |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
ke investirash?:))ehhehehehheh
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
ili jas pogresno sum ja razbral teta, ili ti marijana?
jas mislam deka saka da kaze deka ne se izgubi "si shurra e pulës"
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
lilija pak ja nema,
definitvno taa osoba ne postoi poveke za mene...
zbogum lilija
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
e de..pa ne saka da se izgubi...moze jas ne ja svativ tocno pogovrkata:))
moram da udram nekoja plava farba:))
![]() more ima ona "potajno" pojdeno:)))
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
sakash da ti ja dadam smetkata na sluzben vesnik?
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
go imam brojot od smetkata, samo ke mi pomognes okolu sostavuvanjeto na tekstot, zasto ne znam od kaj da pocnam ... poradi nepocituvanje na .... bla bla bla...
se otkazuvam od mojta denicija i ,.... bla bla bla
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
marijana ne se sheguvam, navistina se otkazuvam od Denicija ( Lilija),
znam deka ne ti se veruva
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 343344345346347 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |