![]() |
|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 74> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....da zaboraviv...rozata ima bocki
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Па ми се случило да седам на шоља дур правам муабет по телефон, а не смеам да кажам, па во критичниот момент се закашлувам
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Zato sto se slabi..plaslivi..nesigurni vo sebe
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
zato sto se izgoreni............
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
луѓето не се искрени со нас затоа што ние не сме искрени со нив.......... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Hm... za da ne boli?
![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....и мене понекој пат воопшто не ми е јасно,зошто понекој пат лугето вртат како" киша око Крагујевца",намеато искрено да си кажат....можеби немаат доволно храброст или пак така им чини
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E da be, na site ke raskazuvam deka imam zuti i krivi zabi
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:29 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
лагата навистина има кратки нозе,
ама затоа пак има убаво лице |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Ееееее ова прашање нон стоп си го поставувам, ама никако да најдам одговор. На некои луѓе мнооогу им е тешко да бидат искрени, па за да се извадат од некоја ситуација си викаат ај пострашно е ако ја кажам вистината, па ќе си излажат. Од секогаш сум викала подобро кажи си како што е и после што биде нека биде,а не некои да ми се вадат дека постоеле корисни лажги. А некои тие "корисни" лажги си ги сфакаат озбилно, па си лажат секој ден. Што убаво....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Od navika.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |