![]() |
|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 38> |
Автор | |
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Си признавам...
зависна сум од интернет и игри ![]() ПС Делфин ме натера да признам... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mislev na naslovot na temata,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
preeeegolem
rodenden na mazot slavat,a gostite mislat deka e do wc
![]() i posle kazi deka ne e zavisnik
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
"voopshto" ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
ај среќен роденден и од мене.
слушај, отиде cecka да честита, изгледа не е толку многу зависна, како нас, а? или има преголем мотив да се оддели од компјутер? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() imajte ubava vecer
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
fala Kalince.... moram vecer u natura da mu cestitam.. |
|
![]() |
|
sreken rodenden i od mene |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
е ова ти е зависно реков ја
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() daj nesto ziti se da se odlepam od ovde.....
samo so hiruska intervencija ke se odvojam......
|
|
![]() |
|
lele
![]() a jas....stanuvam sabajle,uste oci ne sum otvorila-ete me na forum
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
zamisli zavisnost....
U dnevna imam gosti...
slavime na muz mi rodenden........ mislat deka sum u toalet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
имам имам ...ааа не
после 4000 поста
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |