![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 112> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikoj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 25.Јули.2008 во 17:32 |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Хе, талибанците. Ма дај мавниги. Тие л ите нервираат. Нервирај ги Ти човеку. Биди си ладен како Јас. Земи си ладен шприцер и немај гајле.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ладен како мраз..............
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Samata sebe , se izdrogirav so cigari i kafe , idiot
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Не вреди да се нервираш. Нервирај ги другите.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
КОмшијата над мене...во 2 саат сабајле правеше журка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Сама дома...кој да ме изнервира???
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nikoj .... go izbegnuvam ogledaloto celo pretpladne
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ла филе.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...nikoj mene nejke da me nervira...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
СЕУШТЕ СУМ ДОБРО РАСПОЛОЖЕНА
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Тешко дека некој би ме изнервирал деновиве...обновив нервите за мерак
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |