![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 525> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ко то моје
име дозива... Вера,љубав и домовина. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Размислувам ...се надевам и сваќам...
секоја пролеана солза...скапо ја плаќам...
Си велам ќе помине времето во кое....
јас патам ...дури не сватам..
дека не си вреден....за да те вратам..........
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ne e do mene, sakam da razmislam
edno deset pat pred da se otvoram a kolku mislam tolku poveke se cuvstvuvam kolku poveke te gledam tolku se zaljubuvam Vo dilema sum dali so srce ili um so sto da odigram do kraj |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
а ја се сечам
ко да јуче беше како смо се некад ти и ја волели и све је исто као некад давно зелене боја причају теби .......... а тебе нема а тебе немаа а тебе нееемаааааааа !!!!!!! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
...јас сум голем зелен мангуп вселенски
иам брзи летечки чинии ме сакат мене многу згодни марсовки но мене сите многу ми се досадни на Венера ја си имав девојка сестра и ми беше шваљерка и стварно не знам зошто ми раскина но ме стави го голема депресија. И летнав ја од таму со тагата сакав у комета да си учукам без неа нема зошто јас да живеам.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
....и си летам така полека над облак јааа
ги отворам двата прозораааа на радиото слушам до даскатаааа Пази скиме спаваш од Цецатааа но надвор мене нешто ми замирисаааа точно кога летав ја над Струмицаааа миризбата ме влече како магијаааа и морав тука тоа ја да испитам.... |
|
|
|
![]() |
|
...ми даде она трева зеленаааа и реков дека ја не сум животињааа...
Изменето од blueprayer - 25.Мај.2008 во 22:57 |
|
|
|
![]() |
|
...стари чуства солзи нудат
нови желби болка будат ноќта носи тешки сништа стари рани нови патишта... |
|
|
|
![]() |
|
В гради ми жари сакај со зрно
лудо те сакам палава срно затворам очи за да те видам одам кон рајот за твој да бидам... |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
all night long...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Молчи,молчи љубов моја...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Те ноќи, те ноќи
кад умрем када одем кад ме не буде само ќе двије жене да се пробуде једна је моја мати она ќе плакати а ти , ти ќеш ме клети |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
when world gets in my face
i say"have a nice day!" |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |