![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 336337338339340 1869> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ооо Добар ден stars како сте?
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
jas sum dobar...malku bolen dodusha, ama aj ke projde (mnogu gaden period e, site isponastinati). i to...
od kade znam deka nema da te interesira? pa, tuka ima eden podforum so taa tematika, a ti ne pokazuvash nikakov interes tamu... ![]() kako i da e, mene mi e interesno - definitivno moe pole na interes, plus polno lugje so koi moze da ragovaram i normalno, ucham stvari. i shlag na torta...kreiram themes za sonyericsson |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Well, I am fine, just fine...and what about you...? ...are you OK...? ...znam deka skroz te nema...zatoa i me interesira kaj si... ![]() ...e od kaj znaesh deka nema da me interesira... ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
hello moira...ne se gubam, tuku skroz me nema ![]() ti,kako si? odamna ne sum te videl... a mestoto so mala banda...ne veruvam deka ke te interesira |
|
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Кога не знам......не мислам. |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...kaj toa e mala bandata a podobro od tuka...kazhi i jas da se prijavam...
![]() |
|
![]() |
|
ti...shto misleshe deka e?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...hello...
![]() ...Izzie baby kaj si ti...?...se gubish... ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
АААаа....што било....па така кажи......пушти срце. |
|
![]() |
|
da te prosvetlam...PIMP vo bukvalen prevod e makro...sloboden prevod -je*achina, jebo
youtube.com, search "50 Cent - PIMP" (spored mene malku klosharska pesna,bitnoto e da zapazish ubavo tekstot) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Епа кажувај што е тоа ПИМП....на два пати го употреби..... |
|
![]() |
|
ni jas
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Аха...значи и ти не знаеш? Јас кога не знам некој збор....... не го употребувам. |
|
![]() |
|
pa mora li se da znaesh?
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 336337338339340 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |