IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Членот под мене
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Членот под мене

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 331332333334335 442>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 14:35

Во некое убаво кафанче...

ЧПМ: А кои ти се омилени филмови?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 14:36
Делумна светлина ...психолошките ми се омилени
ЧПМ какво кафе пиеш?
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 14:53
Турско, благичко.
ЧПМ. Дали сио го гледала “Bitter moon"? (нешто постар е ама мислам дека ќе ти се бендиса)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 14:54
Мислам да...ако добро се секавам...не памтам наслови ама имам гледано мнооогу филмови.
ЧПМ а Вилинско коњче како ти се свиѓа?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 14:57
Е не сум го гледала, ќе го земам па ќе ти кажам
ЧПМ: веруваш ли во љубов на прв поглед?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:02
Не баш. Верувам дека може на некого да му се случи но мене нема шанси особено кога не му знам карактер на некому.
ЧПМ мислиш ли дека си ја пронашла љубовта на својот живот?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:06

Даааааааааааааааааа, онака, “филмски“среќа

ЧПМ: Дали си била вљубена?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:08
Да..и те како сум вљубена тага

ЧПМ што прво те привлече кај твојот партнер?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:11
Насмевката (има преубава насмевка, како “ангел“), хемијата и флуидот меѓу нас, а потоа добрината.голема%20насмевка
ЧПМ? А тебе? Кои работи ти се пресудни да се затрескаш?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:13
Сум се уверила дека колку и да е убав ке поминам поред турски гробишта. Факт е дека карактерот ми е најбитен. харизма онаа ѕвездичка во погледот што сјае...а љубов љубов
ЧПМ колку време сте заедно?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:15
Доста долго....ама хемијата уште работинамигнување.
ЧПМ: Дали си почувствувала пеперутки, несвестици, опиеност без вино?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:17
Тоа несвестици да.
Морам да признам-дека прв пат кога го гушнав силно (а веке го сакав) ми се тресеа колениците љубов и му го признав тоа црвенеење
ЧПМ дали некогаш толку те изненадил со добро споени зборови и комплетно те разубедил во нешто што дури си помислила-навистина вреди да го сакаш?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:23
Успеал со одбрани зборови да ме убеди да направам некои чекори....кои подоцна не се покажале баш најпаметни, но не сум престанала да го сакам поради тоа.
Наравоучение: не му дозволувај да те убеди на било што колку и да го сакаш.

ЧПМ:Дали си сигурна во неговата љубов?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:26
Пресигурна. Претпазлива сум премногу што дури е чудно што сум сигурна. Ама овој пат имам голема причина да му верувам.
ЧПМ дали некогаш си се посомневала во неговата љубов? како си го решила тоа ако се случило?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 331332333334335 442>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,285 секунди.