IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 330331332333334 708>
Автор
Порака
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Статус: Офлајн
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:19
Originally posted by TheHacker TheHacker напиша:

Originally posted by gonzo gonzo напиша:

treba da otvoris uste eden profil i da si stiskas +1...

сдк
џабе кога дури после одредено време можеш на еден исти член да му даваш репутација. Така треба да отвориш 100 профили за да се полниш со +1

Pa koj stisnal za tebe 151 pat....голема%20насмевка So koi postovi im gi osvoi 'srcata' na posetitelite....плазење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
TheHacker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Регистриран: 07.Јули.2010
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:20
Originally posted by gazela gazela напиша:

Originally posted by TheHacker TheHacker напиша:

treba da otvoris uste eden profil i da si stiskas +1...

сдк
џабе кога дури после одредено време можеш на еден исти член да му даваш репутација. Така треба да отвориш 100 профили за да се полниш со +1
koe e toa "odredeno vreme "ako smeam da prasham i kako ti se znaesh ne mi  e jasno stvarnoне%20знам

сакам да кажам зашто досега бев на форум на кој систем за репутација е активиран одамна. Овдека е поразлично, ама тестирам луѓе што е и како е
незнам точко после колку време можеш на исти член да му дадеш повторно репутација ама и тоа ќе го истестирам

@gonzo си имам едно 15 обожаватели и ми кликаат

Изменето од TheHacker - 12.Јули.2010 во 22:21
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:25
cek ,cek aj da ne te citiram me nervira toa ama vaka sega matematikata veli deka 15 e 15 a ne 150збунетостili nie ne racuname dobro ili не%20знам
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:26

sdk....ako go fatam toj sto mi klika na -1....lelelee....лутина

taman jas ce se odlogiram da si stavam plusce, ete ti go on mi go zbrise glasot.....krvavo zaraboten so krv, pot, solzi itn....плазење

You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:27
sdk.... za ova eve ti + i od meneда
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
TheHacker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Регистриран: 07.Јули.2010
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:28
Originally posted by gazela gazela напиша:

cek ,cek aj da ne te citiram me nervira toa ama vaka sega matematikata veli deka 15 e 15 a ne 150збунетостili nie ne racuname dobro ili не%20знам

Сакам да кажам ти реков по одредено време можеш повторно да му дадеш репутација на членот. Репутацијата е активирана од сабајле од 10 саат
и мислам дека кој, како, зошто, колку итн ми клика не е предмет на дискусија на темава, туку темава е сакам да кажам, а не оф топик и колку репутација има ДХакер
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:29

sdk....ako go fatam toj sto mi klika na -1....lelelee....лутина

taman jas ce se odlogiram da si stavam plusce, ete ti go on mi go zbrise glasot.....krvavo zaraboten so krv, pot, solzi itn....плазење

da ne sum jas?!намигнување...ne beshe so zla namera,.изненадување.samo da vidam kako funcionira...

...aj,...zemi edno od mene,..za vozvrat,...ako sakash  !да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:29
СДК... очигледно е дека требе да се отвори тема еспешали реjтинг
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:31
Ми фалат емотиконките.
не сакам да сум ко на фб, си го сакам како на форум.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:35
sdk...pa tuka ti se,..samo shto ne se na videlina...изненадување
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:37

сдк што се чудите хакер и се е можносмешен само пред 5 дена се регистрирал а има толку обожавателиизненадување веројатно некои другари хакеризамисленост

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:37
СДК...ако сакам да сум на фб ке одам на фб. сакам да сум си на форум...и си ги сакам емотиконките. не сакам да испишувам букви на латиница да излезе големата насмевка или забавата.

п.с. намигнуване.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:38
sdk...a be,..tuka ti se!  изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 22:39
каде точно....а...:D)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 330331332333334 708>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.