![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 329330331332333 360> |
Автор | ||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
знам дека...не си пишал на плавуша...уствари не знам ![]() |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Па , не онака скроз, али плава е ![]() Еј мала, знаеш дека мразам вака да ми прават... не знам за тебе ама јас просто од контакт се вадам... Изменето од volkswagen - 14.Август.2010 во 13:45 |
||
![]() |
||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
|
епа тогаш знам дека...тоа е причината зошто се изнасмеав на вицов:
-Зошто Кинг Конг сака плавуши? -? -Па затоа што е мајмун ![]() |
||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
|
||
![]() |
||
|
знам дека...не треба да се разочаруваш, ќе дојде друга за две минути
![]() а, и no offense за вицот ![]() |
||
||
![]() |
||
|
ма уживај...
финтава е таа што е од оние повлеченине и не можи да и се приближиш... а на фб ко че и пишиш не враќа.... треси глупости... у осталом, другар ми шо вика , сеа дури да се консултира со другарките : овај ме боцна , ми пиша... ваму таму.... ај бе... не ми се брза мене... секако и друга можам да најдам одма, ама за оваа е меракот уште од седмо ![]() |
||
![]() |
||
|
знам дека...не е добро
![]() Изменето од Charmedgirl18 - 14.Август.2010 во 14:03 |
||
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
Сите сакаат да си го пикаат носот каде што не им го бери ..
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
|
зд.... ќе ми пиши и ќе ја фатам кога тогаш.... и нема шанса да му ја оставам на друг.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
... нема да биде онака како што сакав... времето не се враќа назад...
![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
znam deka kje bide kuku mene vecer
![]() ![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
znam deka ,..mogu kuka za ,...................vecher!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
сега знам дека бадијала кукав
![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
|
ЗД...нема да биде како лани...ќе биде уште подобро
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 329330331332333 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |