![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 832> |
Автор | |
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da kaza ubo si projdov fcera na ogino
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК фала многу фикс за потписот под никот
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК честито и СДК и кај мене ми се падна паwичката в'тевме в'тевме едно 5-6 мин ![]() шо среќа ке беше ова последните 3-4 год кај мене паѓа паwичката ![]() Изменето од Iron Man - 06.Јануари.2010 во 21:25 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
SDK....mi se padna parickata
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
SDK
namesteno bese parickata ne mi se padna i ovaa godina nema veze ke se padne drugata ili toa ili ke go potplatam delacot ![]() hristos se rodi ![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
СДК Христос се роди... Весели празници...
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
СДК
Христос се роди... дајБоже да се роди и во нашите срца и да ја исполни нашата душа со радост и многу љубов... Среќни празници на оние што празнуваат со искрени желби за многу љубов здравје и среќа во престојната година ... се читаме за неколку дена поздрав до сите форумџии... ![]() ![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk ludo vreme ,ludi lugje
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Сакам да кажам
Времево е лудо бре,вчера имаше 25 сантиметри снег,а денес се стопи цел снег
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
sdk...e pa redno bese
Parma-Juventus-1:2 FORZA JUVEEEEE!!!!! sdk...a pariceto ke vidime zdravje poposle. |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
SDK....Mila kje ima uspesna godina
![]() Chestitam Mila ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
СДК-Ми падна паричето со се 100 евреи
![]() ![]() тооооооооооооооооо Милаа ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
SDK....zavrshija semejnite rituali i parichkata padna vo parcheto za domot.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Баш да видам што си пишал... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |