IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 54>
Автор
Порака Обратен редослед
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2009 во 18:24
А сето ова што го прави сигурно не произлегува
од тоа што е среќна
Не знам...можеби грешам
ама сигурна сум дека не се сите несреќни лоши
ама ете оваа комшивкава моја сигурна сум дека е несреќна и е лоша
затоа што и таа самата постојано се жали
на се` околу неа и сакаат да ја сожалуваат

Изменето од Lithium - 30.Април.2009 во 19:06
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2009 во 14:38
А од кога е несреќна, и дали воопшто е несреќна?
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2009 во 12:10
имам една комшивка и таа е репер за насловот на темава
и е несреќна и е лоша
има 60 години, маж и почина пред неколку години
има ќерка што се дрогираше едно време ( веќе не )
од нејзината уста само злобни зборови излегуваат
со сите комшии само се кара, ги навредува
истото и мене ми го правеше
и мене ми пукна филмот пред 2 години и
и плеснав во лице дека е вештерка
нема пари, сиромашна е, знае само пакости да им прави на луѓето
има внуче 3 години што го тепа секој ден
а тоа сирото за ништо не е виновно
вината никогаш не ја признава
секогаш другите и се виновни

Изменето од Lithium - 28.Април.2009 во 12:12
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 22:14
ne veruvam deka postoi nekoja filozofija za vakvi kardinalkiголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 22:05
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

nepostojat nesrekni lugje
samo postojat takvi
sto mislat deka se nesrekni

becenevem, ххмммм...постои интересна филозофија во овие неколку зборови

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 16:08
кулгазење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 16:00
Originally posted by anakin anakin напиша:

use malku pa kje procitam

nepostojat lugje смеење

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење taka nesto trgna rabotava...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 15:57
use malku pa kje procitam

nepostojat lugje смеење

Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 15:52
nepostojat nesrekni lugje
samo postojat takvi
sto mislat deka se nesrekni
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2009 во 14:29
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

sekoj moze i treba da zboruva barem za ovaa tema od svoja gledna tocka ...... nekako mnogu naucnici izlegoa , od oblasta na genetikata do nevideni filozofi ......... od kade ideja deka samo nesrekjnite se losi ? смеење ... ili , ako ti plesnat slakanica , ti svrti go i drugiot obraz ... neka bide barem aplauz ....... pa ako ti ne si srekjen a voedno si los , barem onoj sto kje pleska aplauzi neka se usrekji ..... neka si gi zadovoli frustraciite pa mozebi koga kje bide srekjen nema da bide los збунетост .... JBG .... mnogu zaguljano не%20знам 

газење%20од%20смеењеголемо%20гушкањеаплауз
големо%20гушкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2009 во 07:01
Една стара погховорка вели, Фали ме усто или те скинав.
Сите ние за себе си мислиме се најдобро, односно многу малку прифаќаме критики.Никако да проанализираме дека можеби со некоја наша постапка некого повредивме, па место да бараме прошка ние уште повеќе напаѓаме.
 Но нејсе, во случајов дискутираме за луѓе кои им се случиле лоши работи, работи кои им го пореметиле секојдневието. Некој едноставно ги прифаќа нештата онака, се случиле, се прелажав во некого и точка, животот продолжува. Други никако да се помират па почнуваат да трагаат по метод со кој ќе му вратат со иста мерка на оној кој според нив им го одзел мирот, му дишат во врат. Трети за својата несреќа ги осудуваат сите наоколу. Генерализација нема. 
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 20:52
tokmu taka ...... individualno sekoj moze da zboruva ama samo za sebe i nikako da generalizira ..... potocno , da donesuva ocenki , proizvolni za toa dali nekoj e los poradi toa sto e nesrekjen .... jas naprimer , sum los a nikako nesrekjen .... не%20знам... mislam , los vo ocite na onie koi nikako da se pomirat so toa deka sum los samo zosto sum staven vo situacija od nivna strana da bidam los........inaku , gledano vo globala sum isus ангел za onie koi toa go zasluzile .... pa vo nemalku slucai i onie koi ne go zasluzile a sum mislel deka go zasluzuvaat не%20знам
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 20:46
Па јас мислам дека тие луѓе што се добри, добри се и кога се несреќни, а тие што се лоши си се лоши, па не знам колку да бидат среќни. ма да постојат случаи кога на добри луѓе им се случуваат лоши работи, па и они несвесно се менуваат и се олошуваат (мислам од кај го ископав зборов, ама ќе ме разберете што сакам да кажам)
Е така некако јас ги разбирам работиве. Или си олош или си арен без разлика на тоа што ти се случува во моментот
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2009 во 20:34
sekoj moze i treba da zboruva barem za ovaa tema od svoja gledna tocka ...... nekako mnogu naucnici izlegoa , od oblasta na genetikata do nevideni filozofi ......... od kade ideja deka samo nesrekjnite se losi ? смеење ... ili , ako ti plesnat slakanica , ti svrti go i drugiot obraz ... neka bide barem aplauz ....... pa ako ti ne si srekjen a voedno si los , barem onoj sto kje pleska aplauzi neka se usrekji ..... neka si gi zadovoli frustraciite pa mozebi koga kje bide srekjen nema da bide los збунетост .... JBG .... mnogu zaguljano не%20знам 

Изменето од miroslav_g8 - 23.Април.2009 во 20:44
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.