![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 327328329330331 525> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Бог знае што се не сакам да правам
У 3 сабајле на девојка ми да и се јавам Да и кажам дека ќе ја јавам сакам да се гњавам Да и кажам дека е кукла но и крава .... ![]() ![]() ![]() ![]() FIST ruls! ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Смех, кад ме спопадне смех,
ја се никоме не кријем јер никад кришом и не плачем. Мој је смех, главни макро старих сечања, са тужном радошчом везана, ја сам вам последња и једина плачем без суза у смех. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ljubim te i pokrivam
kilima plavog goluba
sanjima te ostavjam
u hodnicima se4anja
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Са друге стране јастука...
|
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
samo poradi ljubov
pomestuvame zemja i nebo... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i dream what you are dreamin'
and feel what you are feelin'... |
|
![]() |
|
И само Господ е сведок колку ме боли твојата лага
а срце простува немо како да вели Врати се драга И знам ти мирисаш уште на тие наши спомени драги а веќе него го гледам како ги брише моите траги... ![]() И веќе нема да молам уморен сум од лагите твои а срце неќе да слуша Врати се мила како да моли.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
u svakoj zeni tinja vatrica strasti ...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Pusti me da drhtim i da sjetim se
kako su me njene usne ljubile neke tuge nikad se ne prebole ubi ce me zbog nje stvari lagane..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislim na tebe sunce izlazi
dal ti falim kao mene ti promjenila sam se neces me prepoznati kad ti kazem koliko znacis mi..... Zovem da ti cujem glas da te potsetim na nas da te pitam kako si sto je novo ljubavi zovem da ti kazem sve tvoja sam i volim te i da nemam nikoga samo tebe jednoga.... ![]() Изменето од blueprayer - 01.Мај.2008 во 17:44 |
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
who is the best,
f**k the rest....!!! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Само за тебе
Ти го подарив ова тело
што за тебе го чував
ти го подарив ова срце
кое во се верува
овие усни беа твои за кратко
што ти прв ги проба
ги имаше овие очи овој поглед
што во тебе се вљуби
ти ја подарив оваа бесна душа
што не те заборава
Твоја беше и оваа убавина
што само ти ја допре
Но што ми подари ти ?
еден вечен бакнеж, бесконечен
ти ми подари љубов
што никогаш ја немав
ми ја подари топлината
што го исполнува денот
Ти го скрши мразот на осаменоста
насекаде што ме следи
Ти ми го врати сјајот
што свети во очите мои
Болката во градите ме пече
не престанува
ми ја одзема свежината
те одзема тебе
но постои
подарокот само за тебе....
Поздрав до дечкото со најубаво
презиме на форумов....
![]() ![]() п.с. можеби местото не и е овде на песнава...
но се надевам дека модераторите нема да ја избришат...
![]() |
|
![]() |
|
MY HEAVEN IS WHEREVER YOU ARE...
![]() |
|
![]() |
|
Штом сонот ќе го сретнеш
ќе дознаеш, во него ноќва ќе ме препознаеш, тогаш синот Божји ќе се роди, до мене низ сонот да те води... ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 327328329330331 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |