![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 326327328329330 525> |
Автор | |
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
molci, molci, ljubov moja .... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Сојуз да прават
Сојуз душмански против жална Македонија... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
боже не ми треба
ништо друго дур сум жив под ова небо топла постела и очи што ги знам ... |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
don't give up
'cause you have friends don't give up you're not the only one don't give up no reason to be ashamed don't give up you still have us don't give up now we're proud of who you are don't give up you know it's never been easy don't give up 'cause I believe there's the a place there's a place where we belong..... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Angels with silver wings
Shouldn't know suffering I wish I could take the pain for You If God has a master plan That only He understands I hope it's Your eyes He's seeing through |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
I never will let a man control my emotions
But when he smiles I feel like a little child... Infatuation ~ Christina Aguilera |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
На Велигден сум се заљубил
На тој голем ден Христијански Ајде Боже ти ми помогни Кажи каде да ја најдааам... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...кога играта е эапочната и времето е застанато...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
And from there I crawl beneath Lucifer's claws just for one last kiss
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ти го подарив ова срце
кое во се верува
овие усни беа твои за кратко
што ти прв ги проба
ги имаше овие очи овој поглед
што во тебе се вљуби
ти ја подарив оваа бесна душа
што не те заборава...
твоја беше и оваа убавина
што само ти ја допре..........
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
sve je to od loseg vina
Изменето од eurydice - 01.Мај.2008 во 21:42 |
|
![]() |
|
ово мало душе
што ми је још остало забрањена зона за тебе је постало |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 326327328329330 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |