![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 1099> |
Автор | |
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E SIGURNO DJAKI PO TVOJOT PRIMER KE BIDE POSAKUVAN
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
site sme posebeni
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() pa kaj si ti?????
Otkoga ne sme se citnale
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
procita ubavo sto sum napisal ?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
samo sledi go mojot primer i ke bides i sakan i posakuvan
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
DJAKIIII
NEEE SITE SME ISTI NA FENIXOT ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
neni. jas sum poseben a ti si posebena
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
само да ви посакам убав ден...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Pozz
|
|
|
|
![]() |
|
vo ist kosh me stavash so drugite feniksovci
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
VAL PAK OVIE DVAJCATA POCNAAAA
DOBRO POPLADNE ANA I DOBRI MISLI ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ubav den vi posakuvam
![]() ![]() a poveke so taa misla za kaj fille
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈА БРАТ НЕМАМ НОГУ МЕРАК ДА МЕ САКААТ ...
ПОВИШЕ МИ СЕ ДОПАЃА ДА МЕ ПОСАКУВААТ ДА МЕ ИМАТ.....
![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
NENI=SENI=BENI...
Sakas i toa vo RIMA
![]() Djaki=edinstven si za nepovtorlivi situacii
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |