IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 323324325326327 426>
Автор
Порака Обратен редослед
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 23:51
sakam da me misli...sakam da mu nedostasuvam...
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 18:18
 DA ODAM NA ODMOR.....
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
veda Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 16:17
 Jas sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam......................................sto li sakam sakam da ne moram da ucam koga vremevo e tolku prekrasno sto duri ti odi na glava-daj malku neka zaladi-barem dodeka ne mi zavrsat ispitite...pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiZ :)
Кон врв
only_me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: Israel
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај only_me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 14:26
Sakam da dojdela nedela...i da trae ooooohoooooo cela vecnost
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 13:10
aj ne se filmaj
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 02:30
da ve razocaram,vanesa mae ne ve sakat vas tuku meneTongueLOLLOLLOL
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 02:22
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

ja sakam VANESSA MAE

I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 23:18
jas si se sakam sebesiBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 23:07

ja sakam VANESSA MAE

Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 22:58
jas sakam da najdam volsebna lambaBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 20:54
sakam da gi imam cdeata od ANDRE RIEUUUU
Кон врв
only_me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: Israel
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај only_me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 20:48
SAKAM SKOPSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 16:26
sakam braceda mi da se smilostit na mene i da mi go napisit referatot zs inaku ke trebit sam da tresam gluposti
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 15:54
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

sakam da mu go ispeam ovaaaaaaa
I never thought that anyone) could make me feel this way,(Now that your here boy all I want) is just the chance to say.Get out (leave) right now, it's the end of you and me, it's too late (now) and i can't wait for you to be gone,cause' I know about her,(who) and I wonder,( why) how I bought all the lies yu said that you would treat me right but you was just a waste of time(waste of time)

Leleeeeeeeeeeeeee koj li e toj samo????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 323324325326327 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.