IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 320321322323324 441>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:31
нина,... не си невеста плазење
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:39
ke bide nevesta nina koga ke bide pogolema
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:40
нина,.... ќе треба изи бааги серенади да испее,... само за да те земат сватовите....... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:42
me nasmea
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:47
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

me nasmea

па и јас се смеам,... пред ком сама .... како будала.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:50
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

me nasmea
do vcera se smeav sama denes ke zaspav vo skolo od toj normalen kllas
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:50

нина,.... ќе треба изи бааги серенади да испее,... само за да те земат сватовите....... голема%20насмевка

ке треба на зетот да му пееме...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:52
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:52

me nasmea

како мислиш нормален ??? збунетост јас денес баш на германски,... ме болеше стомак кога излегов,... изи,... бушавка ака сисот твој,.... зеди зад мене на германски,... и ми вика,.... абе што ти стана......... газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:56

me nasmea
како мислиш нормален ??? збунетост јас денес баш на германски,... ме болеше стомак кога излегов,... изи,... бушавка ака сисот твој,.... зеди зад мене на германски,... и ми вика,.... абе што ти стана......... газење%20од%20смеење
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:57
како и иде на бушафка у школо?учи?голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:58
jas kako sto kazav sum fö klass tamu ne ucat germanski (mora 1 godina da sme tamu site ucenici sto se od stranstvo)no imame i dr predmeti na ger a normalen klas odam vo vtornik i sreda toa e 8 odd no mojot klass e za nikade posebno odnosot na ucenicite ucitelite

Изменето од girl15 - 05.Февруари.2008 во 18:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:59
biserna sto imas ocenka po germanski??
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 19:03
грл,... сите ми се 5ки......... голема%20насмевкаголема%20насмевка (освен физичко смеење )

а изи,... учи,... како не,.... посебно англиски,... па кој и е тичер....... задоволствозадоволство трепкање голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 320321322323324 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.