![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 318319320321322 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
It's now or never,
come hold me tight Kiss me my darling, be mine tonight Tomorrow will be too late, it's now or never My love won't wait. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Еј мила ме потсети на она... цело е кога има се ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da,Nate,vo toa e smislata na celoto |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nesto doma,nesto nadvor...ama da bide COVEKOT ISPOLNET..PA ZASLUZUVA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ
повторно благодараност за поддршката. Само што ако ми побара и нешто повеќе од љубов??? |
|
![]() |
|
Samo poleka so emociite...da ne Ve SOVLADA..srceto...nad razumot... Boli..posle |
|
|
|
![]() |
|
морам да јадам,
огладнев, бидете така |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Ne se somnevame vo tebe, Doktorce, ti si spremen na se...
![]() nemoj sega da se mislis
![]() |
|
![]() |
|
Kardio...
Samo ljubov...nisto povekje...slusaj me mene..retko pravam greski
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
KAJ SE DRUGITE?
DIME, BUKRA, LA FILLE, TRUCKER...I ACIKA SE IZGUBI...
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
HHEHHEH VAL....
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Dime nema da se javuva do vtornik... ne e na rabota...
la fille se javi i otide na sostanoci... bukra pravi rucek brokula so puding ... trucker ne se javi... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() iscrpen izvestaj, nema sto
![]() |
|
![]() |
|
на труцкер му е дојден директорот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 318319320321322 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |