![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 77> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Христос се роди!
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Си легнувам....само да ти пишам дека ќе те сонувам и дека те сакам...
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Dobro jutro vama svima u toj kuci sto vas ima, da ste uvek zuvi zdravi da se Bozic uvek slavi. Mir Boziji Hristos se rodi!
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
denes vo 07.27
When you're down, I'll be there to cheer you up. When you're tired, I'll be there to lift you up. I'll be your friend no matter what! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
VI BLAGODARIME SO KUPIVTE COSMOPLANET PAKET
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
е само што стигна....
утре идеш кај мене не сакам да чујам ни А... бацки |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() OOoo ooOo ooo OoOo ooo OOO oo ooO oOOo OOoo oooO oo OO oO O OOooo O oo oO O ooo oOO OOO O ooo OO ooO ooOOOO OOOOO oo Mislim da ti je u mobilni usla mineralna... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vo 21.00
..k*re..ne krevas a?..ako ako..ionaka veke sum u vlez kaj tebe..otvaraj vrata |
|
![]() |
|
оваа најсвежа...
![]() ![]() кхм... дома ли си ма ?? па јави се кога ти звонам |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
ТЕ ЧЕКАМ НА КАФЕ.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Среќен Божиќ мала...гушкам те силно
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
“кај си срц,што правиш,како си ми?“
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
За нова година и тоа ти беше честитање . . . Од сестрами која беше во Хрватска и не сакала да прајт голема сметка . . . хехехехехехе . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Ја ли бе... овој не издржа а да не ми пише...хехе па би можела почесто да правиш вакви услуги
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |