![]() |
|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 77> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vcera go vidov Grujo na konvencijata na Republikanskata partija vo Minesota....Mestoto oznaceno za stranski delegacii i gosti bese prazno,nemase nikoj samo Grujo nas se optegnal na stolicite,do nego 3 drugarcinja negovi...Iskreno im bese dosadno..mene mi bese...Mislam deka sigurno imal popametna rabota od patuvanjeto vo USA..vo red e da imavme delegacija,ama na najvisoko nivo
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
a kako toa go resi problemot so egejcite...te molam prosvetli me ![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
i mene bash me,...interesira!,...kolku shto gledam,..samo ja iskomplicira,..rabotata!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
TONI ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
А бушманите? И тие, и тие. Сопки, сопки! Туку дури сега после 20 години откако го слушнав изразот "НАИВЕН КАКО СОБАРИЦА" ми стана јасно неговото значење. Некој рече дека со егејците е завршена работата? А да ја сменеше постелнината во соба 93? Изменето од TONI - 03.Септември.2008 во 21:55 |
||
![]() |
||
trnar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
![]() Изменето од moira - 04.Септември.2008 во 10:45 |
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
Па Брза тој ни е најдобриот премиер до сега.Ако не беше тој немаше да се реши роблемот со Егејците и немаше да се слави 23 Октомври како државен празник.[/QUOTE]
a kako toa go resi problemot so egejcite...te molam prosvetli me ![]() ------------ Сакам да ти кажам дека проблемот со егејците е решен .Ако гледаше и е изагласано едногласно во собрание. |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
a koj e vsusnost problemot so egejcite so so izglasuvanje vo sobranie se resi?
|
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
Реплика:Во собранието едногласно се реши да се вратат имотите на Егејците во Егејска Македонија.И што има нејасно сега? |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ima ..... kako da se vrati nesto sto ne e vo tvoja sopstvenost
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ajde da resime da i na indijancite im gi vratime imotite vo severna amerika
![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
a koj ke gi vraka ? predsedatelot na sobranie? ili nekoj od ministerite? ili licno premierot? mene nisto ne mi e jasno, da mi bese nemase da prasuvam |
||
![]() |
||
|
site ke ni pozavidat na vakvo sobranie, sto so ednoglasno glasanje gi resava site problemi |
||
![]() |
||
|
Реплика Имотите ќе ги враќа премиерот.А на кој не му се допаќа тоа нека се жали до него.Вазно тој е најдобар премиер до сега и му честитам |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Za Gruevski i za celata politicka situacija vo zemjava ke kazam samo - ako site mislat isto,znaci deka ne mislat mnogu
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |